Νάβας: «Ελπίζω να συνεχίσει σε εμάς ο Κριστιάνο»

Νάβας: «Ελπίζω να συνεχίσει σε εμάς ο Κριστιάνο»

Gazzetta team
Νάβας: «Ελπίζω να συνεχίσει σε εμάς ο Κριστιάνο»

bet365

Ο Κέιλορ Νάβας, μίλησε για το τρίτο συνεχόμενο Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Κριστιάνο...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τρίτο σερί Champions League: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας, μας υποστήριζαν πάντα μέχρι το τέλος. Δεν έχασα ποτέ πίστη, ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν υγιής κι έτοιμος για αυτόν τον τελικό. Είναι αλήθεια, είμαστε και πάλι πρωταθλητές και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους ανθρώπους που πάντα πίστευαν σε εμάς».

Ρόδεραμ - Σριούσμπερι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τα λάθη του Κάριους: «Το να είσαι τερματοφύλακας είναι πολύ περίπλοκο, ελπίζω ότι ο Κάριους να το ξεπεράσει, έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του».

Για το τι του δίνει δύναμη: «Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου, ακόμα και όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Ήμασταν πάντα εδώ είμαστε σαν πρωταθλητές».

Για την σχέση... αγάπης της Ρεάλ με το Champions League: «Είναι ένα τουρνουά που μας αρέσει περισσότερο, δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για τον Κριστιάνο: «Ελπίζουμε να μείνει».

Για το μέλλον του: «Θα συνεχίσω, είμαι χαρούμενος, αυτό που μου έδωσε αυτό το κλαμπ είναι ξεχωριστό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα