«Ανατροπή δεδομένων, ελπίδες για Σαλάχ στο Μουντιάλ»

«Ανατροπή δεδομένων, ελπίδες για Σαλάχ στο Μουντιάλ»

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν αρκετές ελπίδες συμμετοχής στο Μουντιάλ.

Μπορεί ο Κλοπ, αλλά και τα βρετανικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Σαλάχ, αλλά σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν ελπίδες για το Μουντιάλ. Ο διεθνής φορ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και όπως αναφέρει ο γιατρός της Εθνικής Mohamed Abou El-Ela, έχει υποστεί κάκωση των συνδέσμων στον ώμο, κάτι που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία. Βέβαια, το πρωί της Κυριακής και με την επιστροφή του στο Λίβερπουλ θα γίνει γνωστό το διάστημα αποχής του.

Ρόδεραμ - Σριούσμπερι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

تحديث | أفاد الدكتور محمد أبو العلا طبيب المنتخب أن الجهاز الطبي بنادي ليفربول قد ابلغوه بعد إجراء الآشعة على كتف صلاح وأفادت نتيجتها بأن اللاعب أصيب بجزع في أربطة مفصل الكتف وأضاف انه وفقا لهذا التشخيص عن تفاؤله بأن يلحق صلاح بالمنتخب الوطني في كأس العالم @MoSalah

— Egypt National Football Team (@Pharaohs) May 26, 2018

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα