Κλοπ για Κάριους: «Θα το αντιμετωπίσουμε μαζί»

Κλοπ για Κάριους: «Θα το αντιμετωπίσουμε μαζί»

Gazzetta team
Κλοπ για Κάριους: «Θα το αντιμετωπίσουμε μαζί»

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ στήριξε τον Λόρις Κάριους μετά τον τελικό της Λίβερπουλ με την Ρεάλ, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπέιλ.

Ο Γίργκεν Κλοπ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπο μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 3-1 από την Ρεάλ στον τελικό του Champions League και για το πρώτο πράγμα που ρωτήθηκε ήταν τα λάθη του Κάριους.

Ουέσκα - Ταραγόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Μίλησα μόνο για λίγο μαζί του μετά το τέλος του αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τον νιώθω. Κανένας δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Τα λάθη ήταν ξεκάθαρα, δεν έχουμε κάτι να πούμε για αυτό. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα το κάνουμε μαζί. Θα είμαστε μαζί του, αυτό είναι σίγουρο», τόνισε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε αν τελικά τα 110 εκατ. ευρώ που ξόδεψε η Ρεάλ για τον Μπέιλ έκαναν τη διαφορά στον τελικό. «Θα ήθελα να απαντήσω αρνητικά, αλλά πιθανότατα δεν θα ήταν αυτή η αλήθεια. Το ψαλιδάκι ήταν απίστευτο γκολ. Χρειάζεσαι και τύχη σε έναν τελικό, αλλά εμείς όχι μόνο δεν είχαμε τύχη, αλλά είχαμε και ατυχία. Έτσι είναι η ζωή. Θα συνεχίσουμε», απάντησε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Σαλάχ. «Ο Μο πήγε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Είναι είτε η κλείδα είτε ο ώμος του. Τα πράγματα είναι άσχημα για τον Μο, για εμάς, για την Αίγυπτο. Οι τραυματισμοί είναι το μέρος των σκορ που δεν μου αρέσει. Όλοι είδαν ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν ο αντίπαλος που όλοι περίμεναν. Τώρα, έχουμε χάσει με 3-1 και δεν πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα θυμάται κανένας πώς χάσαμε. Θέλαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Για την ακρίβεια χάσαμε και κάτι, τον Μο. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και δεν ήταν αρκετό. Ζητάω συγνώμη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα