Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο, δεν θα μιλήσω απόψε για έναν παίκτη...»

Gazzetta team
Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο, δεν θα μιλήσω απόψε για έναν παίκτη...»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, κατέστησε σαφές πως ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο με την ομάδα και ότι η αποψινή βραδιά δεν είναι τέτοια για να μιλάει ατομικά για παίκτες...
Η δήλωση - σοκ από τον Κριστιάνο για το μέλλον του ανάγκασε μέχρι και τον Σέρχιο Ράμος να αναφερθεί σε εκείνον και όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να ασχολείται μαζί του σε βραδιά τελικού Champions League. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ από μέρους του όμως είχε τον τρόπο του για να τοποθετηθεί: «Μην με ρωτάτε σας παρακαλώ τέτοια πράγματα για απόψε. Απόψε γιορτάζουμε το Champions League. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλάει, όμως τίποτα δεν είναι τώρα πιο σημαντικό από το να γιορτάσουμε αυτόν τον τίτλο. Ο Κριστιάνο ήταν χαρούμενος, είναι χαρούμενος και θα συνεχίσει να είναι έτσι. Δεν είναι τέτοιο θέμα εάν μπορεί να μείνει ή όχι. Έχει συμβόλαιο και είναι μέρος και μέλος του ρόστερ της Ρεάλ. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω ατομικά για έναν παίκτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η Ρεάλ έχει 13 τρόπαια και χαιρόμαστε και για την ομάδα όπως και για τον Κριστιάνο και τις διακρίσεις του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα