«Εξάρθρωση ωμοπλάτης, χάνει το Μουντιάλ ο Σαλάχ»

«Εξάρθρωση ωμοπλάτης, χάνει το Μουντιάλ ο Σαλάχ»

Gazzetta team
«Εξάρθρωση ωμοπλάτης, χάνει το Μουντιάλ ο Σαλάχ»

bet365

Ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Champions League, Μοχάμεντ Σαλάχ, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και όλα δείχνουν πως χάνει το Μουντιάλ.

H μονομαχία του με τον Ράμος και ο τραυματισμός στον ώμο κόστισαν στον Μοχάμεντ Σαλάχ την συμμετοχή του στη συνέχεια του τελικού του Champions League. Είναι πιθανόν όμως να του στερήσουν και το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, που φέτος κάνει... θαύματα με τη Λίβερπουλ, αποχώρησε με δάκρυα κρατώντας τον ώμο του και σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης. Ολα δείχνουν πως χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και όλα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες. Αλλωστε, ο Σαλάχ διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείου για να υποβληθεί σε ακτινογραφία.

Ουέσκα - Ταραγόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα