Χέντερσον: «Μπορούμε να πληγώσουμε τη Ρεάλ»

Gazzetta team
Χέντερσον: «Μπορούμε να πληγώσουμε τη Ρεάλ»

bet365

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αισιοδοξεί πως η Λίβερπουλ είναι σε θέση να πληγώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτήσει το Champions League.

«Τα έχουμε καταφέρει φανταστικά για να φτάσουμε ως εδώ. Θέλουμε όμως να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για να μας θυμούνται για τους σωστούς λόγους, δηλαδή για την κατάκτηση του Champions League. Όλα μπορούν να γίνουν σε έναν τελικό. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Η Ρεάλ είναι φανταστική ομάδα, όπως επίσης ξέρουμε ότι κι εμείς είμαστε καλοί. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να πληγώσουμε τη Ρεάλ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Χέντερσον.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ στάθηκε στην δυσκολία των οπαδών να ταξιδέψουν στην Ουκρανία, αλλά και στο αν η ομάδα του... έμαθε από την απώλεια του Europa League το 2016 «Απογοητεύθηκα που δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Μακάρι να βρουν εναλλακτική λύση. Ακόμα και να μη βρουν είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν από το Λίβερπουλ.

Ναι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκείνη την εμπειρία κόντρα στη Ρεάλ. Είναι ένα κίνητρο. Είναι στο DNA της να κατακτά ευρωπαϊκά τρόπαια. Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα