Ράμος: «Είμαστε πεινασμένοι για τον τίτλο»

Gazzetta team
Ράμος: «Είμαστε πεινασμένοι για τον τίτλο»

bet365

Η Ρεάλ πάει για το 13ο Champions League και ο Σέρχιο Ράμος τόνισε πως το κίνητρο είναι τεράστιο παρά τους τρεις διαδοχικούς τελικούς.

«Είναι πάντα ένα επιπλέον κίνητρο να βρίσκεσαι σε ακόμα έναν τελικό. Εχουμε το πνεύμα του νικητή και τη φιλοδοξία. Είμαστε μια πεινασμένη ομάδα και είναι τεράστιο κίνητρο ακόμα ένας τίτλος. Είναι προνόμιο να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο. Φέτος έχουμε καταφέρει να αποκλείσουμε τεράστιους συλλόγους όπως η Παρί, η Γιουβέντους και η Μπάγερν. Η Λίβερπουλ είναι εξαιρετική ομάδα που ξέρει καλά πως να σου βάζει δύσκολα. Μαχητική, δεν εγκαταλείπει, με έναν εξαιρετικό κόουτς» τόνισε ο αρχηγός της Βασίλισσας.

Ο Σέρχιο Ράμος στάθηκε και στο «κλειδί» για την κατάκτηση του τίτλου «Το κλειδί είναι η δίψα μας για το 13ο. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, όμως υπάρχει και η φιλοδοξία για την επιτυχία, κάτι που έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια».

Ο διεθνής αμυντικός στάθηκε και στις δυσκολίες των οπαδών για το ταξίδι στο Κίεβο: «Είναι αλήθεια πως πρόκειται για ένα πανάκριβο ταξίδι και αρκετά δύσκολο. Δεν έχουν όλοι τα χρήματα για να πληρώσουν ταξίδι και διαμονή. Εχουμε εισπράξει ήδη την αγάπη των φιλάθλων μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα