Ζιντάν: «Σίγουρα θα υποφέρουμε στον τελικό»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Σίγουρα θα υποφέρουμε στον τελικό»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν που ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος προπονητής που κατακτά το Champions League σε τρεις διαδοχικές χρονιές, εξήγησε στη συνέντευξη τύπου τη χαρά και τις ανησυχίες του.

«Η Λίβερπουλ σίγουρα θα μας κάνει να υποφέρουμε, αλλά εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ και μπορούμε να παίξουμε σε ακόμα έναν τελικό. Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή που δεν θα ξαναζήσουμε. Για να φτάσουμε εδώ χρειάστηκε πολλή δουλειά, ταλέντο και ξανά δουλειά.

Ολη η ομάδα είναι μία γροθιά. Οσοι δεν βρεθούν στην 11άδα σίγουρα θα δυσαρεστηθούν, αλλά τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνω εγώ. Ο Κριστιάνο είναι στο 149% ετοιμότητας αν όχι στο 150 και τον βλέπω πολύ καλά. Αλλωστε για αυτά τα παιχνίδια ζει» είπε ο Ζιντάν!

Ο προπονητής της Βασίλισσας στάθηκε και στο... χαώδες ποδόσφαιρο, όπως το χαρακτήρισε ο Κλοπ: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Υπάρχουν δύο ομάδες και πρέπει να γνωρίζεις πώς μπορεί ο αντίπαλος να σε πληγώσει. Κι εσύ, με την μπάλα, με το παιχνίδι σου, πώς να πληγώσεις τον αντίπαλο. Υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές, ίσως και χάος, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε το μικρότερο δυνατό».

Φυσικά, ο Ζιντάν σχολίασε και τον Κλοπ λέγοντας: «Ως παίκτη; Κοιτάξτε, ίσως να ήμουν λίγο καλύτερος από αυτόν, αλλά δεν ήταν κακός... Αλλά ως προπονητή, τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Κλοπ. Έχει μεγάλη εμπειρία, έχει κάνει φανταστική δουλειά, θα έλεγα πως είναι φαινόμενο. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε ομοιότητες, επειδή είμαστε πολύ διαφορετικοί και κάθε προπονητής είναι διαφορετικός. Τον σέβομαι πολύ».

Οσο για το αν η Ρεάλ είναι φαβορί, ο Γάλλος κατέληξε: «Είναι ακόμα ένας τελικός και έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με αυτούς. Είναι 50%-50% όπως πάντα σε τελικούς και θα χρειαστεί να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι για να κερδίσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα