Φαν Ντάικ: «Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες που δεν έχουν παίξει σε τελικό»

Gazzetta team
Φαν Ντάικ: «Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες που δεν έχουν παίξει σε τελικό»

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, δήλωσε ότι είναι εκπληκτικό να παίζεις στον τελικό του Champions League αφού «πολλοί μεγάλοι παίκτες δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν».

«Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο για αύριο. Είναι φανταστικό να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες που δεν μπορούν να το κάνουν. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε ο Ολλανδός σέντερ-μπακ και συνέχισε. «Από την πρώτη μέρα όλος ο κόσμος στο club με βοήθησε πάρα πολύ. Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα μου, το Anfield είναι το σπίτι μου και μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ. Τώρα θέλουμε να νικήσουμε στον τελικό. Στην Λίβερπουλ αξίζει πάντα να βρίσκεται στο Champions League, ελπίζουμε να μας πάει καλά ο τελικός. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για κάθε έναν από εμάς. Ολοι περιμένουμε το παιχνίδι, μακάρι να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα