Κλοπ: «Καλύτερος από 'μένα ο Ζιντάν»

Κλοπ: «Καλύτερος από 'μένα ο Ζιντάν»

bet365

Στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Champions League ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γίργκεν Κλοπ, επέλεξε τον Ζιντάν αντί για τον εαυτό του. «Είναι περίεργο που λένε ότι δεν έχουμε ιδέα από τακτική».

«Ολα πηγαίνουν όπως έπρεπε να πάνε. Ολα είναι τέλεια αυτή τη στιγμή» απάντησε ο Γερμανός σε ερώτηση για το αν είναι νευρικός ενόψει του τελικού του Κιέβου. «Βλέπουμε το γήπεδο για πρώτη φορά και συνεργαζόμαστε με τα media πριν τον αγώνα». Ο Κλοπ συνέχισε απαντώντας στο αν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί. «Ναι, δεν είναι τόσο δύσκολο να το δεις αυτό. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που ανήκει στην ελίτ, εμείς απλα είμαστε πολύ καλοί. Είναι ένα ματς και μπορούν να συμβούν τα πάντα, ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα».

Για το ποιο είναι το κλειδί του τελικού, σχολίασε. «Είναι κάτι το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο στους παίκτες, σε μένα, σε όλους. Πρέπει να είμαστε σταθεροί αμυντικά και ευέλικτοι στο τρανζίσιον. Είναι ένα τεράστιο ματς». Και για τον Σαλάχ έκανε σαφές ότι «έχει προπονηθεί, είναι σε καλή φόρμα». Ο Γερμανός ρωτήθηκε επίσης για τον ίδιο και τον Ζιντάν. «Θα διάλεγα τον Ζιντάν. Ηταν καλύτερος παίκτης και είναι καλύτερος προπονητής. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Μπορούν να συμβούν πολλά, σεβόμαστε την Ρεάλ αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

«Είναι περίεργο που δύο προπονητές για τους οποίους λένε ότι δεν έχουν ιδέα από τακτική, βρίσκονται στον τελικό του Champions League» τόνισε ο Γερμανός, που σχολίασε ότι δυνατό σημείο της Λίβερπουλ είναι: «Η νοοτροπία. Πριν 9 μήνες ήμασταν μια καλή ομάδα. Από τότε έχουμε προετοιμαστεί για μεγάλα πράγματα. Χάρη στη δουλειά που έχουμε κάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα