Στους 5 πιο γρήγορους του Champions League ο Μανωλάς

Στους 5 πιο γρήγορους του Champions League ο Μανωλάς

bet365

Το Champions League έκανε τα... χρονομετρημένα δοκιμαστικά και στους πέντε πιο γρήγορους της φετινής διοργάνωσης είναι ο σέντερ-μπακ της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς! Στο Νο1 ο Σαλάχ.

Σε μια εποχή που η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, ένας Ελληνας βρίσκεται ανάμεσα στους πιο γρήγορους παίκτες του κορυφαίου επιπέδου του αθλήματος. Οπως προέκυψε από τα στοιχεία που έβγαλε το Champions League, ο πρώην άσος των ΑΕΚ, Ολυμπιακού είχε ως μέγιστη ταχύτητα στη διοργάνωση τα 33.1 χιλιόμετρα την ώρα, μια «επίδοση» που τον βάζει δίπλα σε υπερηχητικά αστέρια, όπως είναι δηλαδή και ο Μανωλάς. Το όνομα που είναι Νο1 στη λίστα δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, έχοντας πιάσει 33.8 χλμ/ώρα και πιο κάτω δύο ακόμα παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League και βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Mundial και είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ [33.5], και ο δεξιός μπακ της Σίτι, Κάιλ Γουόκερ [33.3]. Μαζί με τον Γουόκερ, ακριβώς πάνω από τον Μανωλά, είναι ο άσος που έχει κοστίσει [με τα bonus] 147 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ [33.3] με τον Ελληνα της Ρόμα να κλείνει την 5άδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα