Ρονάλντο: «Προτιμούσα την Γιουνάιτεντ στον τελικό»

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Προτιμούσα την Γιουνάιτεντ στον τελικό»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι θα προτιμούσε την πρώην ομάδα του για αντίπαλο και τόνισε ότι η Λίβερπουλ του θυμίζει την Ρεάλ Μαδρίτης πριν μερικά χρόνια.

«Θα είναι μια ιστορική στιγμή» είπε στην Media Day ο CR για την πιθανότητα να κατακτήσει το 5ο Champions League της καριέρας του. «Είμαστε ενθουσιώδης ομάδα. Μπορείς να το δεις αυτό στο προπονητικό κέντρο. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα πόσο ιστορικό είναι επειδή είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Ομως, μετά, αν όλα πάνε καλά θα έχουμε μπει στα βιβλία της ιστορίας. Εχω αυτοπεποίθηση, νιώθω fit και βλέπω τους συμπαίκτες μου να είναι όλοι φτιαγμένοι. Αν κατακτήσω τον τίτλο για 5η φορά θα είναι εκπληκτικό».

Ο Ρονάλντο πρόσθεσε. «Οι τελικοί είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό. Θα προτιμούσα να ήταν αντίπαλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά η Λίβερπουλ αξίζει σεβασμό. Δεν θα είναι εύκολο. Αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό. Μου θυμίζουν την Ρεάλ 3-4 χρόνια πριν. Οι τρεις παίκτες που έχουν στην επίθεση, είναι πολύ γρήγοροι, είναι δυνατοί στην επίθεση και τους σέβομαι. Αλλά η Ρεάλ είναι καλύτερη. Πρέπει να παίξουμε στο επίπεδό μας αλλά και να σεβαστούμε τον αντίπαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα