Φανταστείτε τι έχει να γίνει στον Τελικό του Champions League! (pics & vids)

Gazzetta team
Φανταστείτε τι έχει να γίνει στον Τελικό του Champions League! (pics & vids)

bet365

Αυτό το υπερθέαμα και αυτές τις γκολάρες που απολαύσαμε στα ημιτελικά του Champions League, μας άνοιξαν την όρεξη για το κυρίως πιάτο, το μεγάλο Τελικό.

Όσα χρόνια και να περάσουν, όσα Champions League και να δούμε, ο Μάιος θα είναι πάντα ο μήνας που θα μας συναρπάζει περισσότερο γιατί σηματοδοτεί την κορύφωση της απόλυτης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλος ο πλανήτης στήνεται μπροστά σε μια οθόνη για να δει τον Τελικό του Champions League! Εκεί που φέτος θα θαυμάσουμε τη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Από τη μία ο Κλοπ, ο Φιρμίνο, ο Σαλάχ και ο Μανέ και από την άλλη ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο, ο Μαρσέλο και ο Ράμος. Το θέαμα προβλέπεται ηδονικό και ο ρυθμός του παιχνιδιού καταιγιστικός.

Βέβαια, μέχρι να φτάσουμε εδώ, προηγήθηκαν 4 ματσάρες στα ημιτελικά με 20 γκολ συνολικό απολογισμό! Και είμαστε σίγουροι ότι τα θυμάστε όλα γιατί ήταν γκολάρες!

Η Nissan λοιπόν μας ρωτάει «Ποιo είναι το κορυφαίο γκολ των ημιτελικών του Champions League;» και περιμένει από εμάς μια απάντηση. Όπου απάντηση, βάλτε ψήφο!

Κάθε ψήφος μάλιστα μας φέρνει πιο κοντά στα πλούσια δώρα που μοιράζει ο διαγωνισμός «Goal of the Week» της Nissan!

Πάμε να δούμε τις 5 επιλογές μας.

Το... τρικ του Γιόσουα Κίμιχ στο Μπάγερν Μονάχου – Ρέαλ Μαδρίτης

Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χάμες Ροντρίγκες βλέπει το κενό στην άμυνα της Ρεάλ και βγάζει μια ωραιότατη κάθετη πάσα στον Κίμιχ. Αυτός διασχίζει σχεδόν το μισό γήπεδο, μπαίνει στην περιοχή της Ρεάλ και από πλάγια θέση, ενώ όλοι θα περίμεναν σέντρα, σουτάρει. Ο Κέιλορ Νάβας είχε ήδη πάρει θέση για σέντρα και ο Κίμιχ τον ξεγελά και γράφει το 1-0 για τους Βαυαρούς.

Η σουτάρα του Μαρσέλο στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, η Ρεάλ απάντησε στο γκολ του Κίμιχ. Ο Σέρχιο Ράμος αλλάζει πανέμορφα παιχνίδι, ο Καρβαχάλ δεν αφήνει την μπάλα να σκάσει και βγάζει πάσα με κεφαλιά προς τον Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος σταρ πάει να κάνει ξανά ψαλιδάκι, αλλά το μετανιώνει και αφήνει την μπάλα να περάσει. Και εκεί εμφανίζεται ο Μαρσέλο, ο οποίος σουτάρει δυνατά και στέλνει την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Ουλράιχ.

Το άψογο τελείωμα του Μάρκο Ασένσιο στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Και η Ρεάλ ξαναχτυπά λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου! Ο Ραφίνια έκανε μεγάλη γκάφα υπό την πίεση του Βάθκεθ, ο Ασένσιο κλέβει την μπάλα και παίζει το 1-2 με τον συμπαίκτη του. Από τον Βάσκεθ η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Ασένσιο και ο τελευταίος με άψογο πλασέ πετυχαίνει το 1-2 και τη μεγάλη ανατροπή για τη «Βασίλισσα».

Η «ρουκέτα» του Ράτζα Ναϊνγκολάν στο Ρόμα – Λίβερπουλ

Στο 86ο λεπτό, το Ολίμπικο... χαμογέλασε και πίστεψε στη μεγάλη ανατροπή. Η Ρόμα αργά και μεθοδικά «πολιορκεί» την εστία της Λίβερπουλ. Ο Ναϊνγκολάν κρατά έξυπνα τη θέση του έξω από τη μεγάλη περιοχή, περιμένοντας κάποια στιγμή την μπάλα στα πόδια του. Όταν αυτή του έρχεται, με απίθανο σουτ τη στέλνει στα δίχτυα και γράφει το 3-2 για τους Ρωμαίους.

Η μαγεία του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Λίβερπουλ – Ρόμα

Τι να γράψεις τώρα για τον Σαλάχ... Τι να γράψεις για αυτό το γκολ και τη συνολική παρουσία του στα ματς της Λίβερπουλ... Με τι μαγικό τρόπο έκανε το 1-0 στο Άνφιλντ! Απλώς απολαύστε το ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα