Champions League μην φύγεις... (pics & vids)

Gazzetta team
Champions League μην φύγεις... (pics & vids)

bet365

Ένα ματς και τέλος! Μόνο ο τελικός απέμεινε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τα ημιτελικά να μας χαρίζουν ορισμένα εξαιρετικά γκολ.

Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ;

Λίβερπουλ ή Ρεάλ Μαδρίτης;

Έχουμε λίγο καιρό μέχρι να πάρουμε απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Πριν απ' αυτό μάλιστα θα πρέπει να απαντήσουμε σε ένα άλλο.

Η Nissan μας ρωτάει «Ποιo είναι το κορυφαίο γκολ των ημιτελικών του Champions League;» και περιμένει από μας μια απάντηση.

Όπου απάντηση, βάλτε ψήφο!

Κάθε ψήφος μάλιστα μας φέρνει πιο κοντά στα πλούσια δώρα που μοιράζει ο διαγωνισμός “Goal of The Week” της Nissan!

Πάμε να δούμε τις 5 επιλογέας μας:

Γιόσουα Κίμιχ στο Μπάγερν Μονάχου – Ρέαλ Μαδρίτης

Ο Κίμιχ είναι ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου που έκλεψε όσο κανείς άλλος την παράσταση από την πλευρά των Βαυαρών. Στο Μόναχο σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, σε μια φάση που θα περίμενε κανείς σέντρα. Ο 23χρονος Γερμανός επιχείρησε τελικά το σουτ, «κορόιδεψε» τον Νάβας κι έγραψε το 1-0 στην Allianz Arena!

Μαρσέλο στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μαρσέλο απέδειξε ξανά γιατί είναι πολλά περισσότερα από το κορυφαίο αριστερό μπακ στο ποδόσφαιρο σήμερα! Σε κομβικό σημείο ενός ματς που κρίνεται όλη η χρονιά εξαπολύει ένα εκπληκτικό σουτ και σκοράρει το εκτός έδρας γκολ, που τόσο πολύ ήθελαν οι blancos. Παρατηρήστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που το... σκέφτεται για το ανάποδο ψαλιδάκι, δεν το δοκιμάζει τελικά και η μπάλα καταλήγει στον Μαρσέλο!

Μάρκο Ασένσιο στο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα λάθος αρκεί για να σε τιμωρήσει η «Βασίλισσα» της Ευρώπης. Η Μπάγερν Μονάχου το έκανε και το πλήρωσε στην Allianz Arena. Λούκα Βάσκεθ και Μάρκο Ασένσιο συνδυάστηκαν σε μια εκπληκτική αντεπίθεση για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον δεύτερο να τελειώνει υποδειγματικά την φάση. Το γκολ αυτό «χάρισε» στην ουσία και την πρόκριση στους «μερένχες» στον τελικό της διοργάνωσης!

Ράτζα Ναϊνγκολάν στο Ρόμα – Λίβερπουλ

Με το σκορ στο 2-2 και την Ρόμα να ψάχνει απεγνωσμένα 3 γκολ, ο Ράτζα Ναϊνκγκολάν μάλλον σκέφτεται «Γιατί όχι;». Δοκιμάζει το πόδι του και σκοράρει ένα εξαιρετικό γκολ! Ο Κολάροφ του στρώνει την μπάλα και ο Βέλγος δεν τον πολυσκέφτεται, Ο Κάριους δεν πέφτει καν και το 3-2 για τους Ρωμαίους είναι γεγονός!

Μοχάμεντ Σαλάχ στο Λίβερπουλ – Ρόμα

Συνολικά στο ζευγάρι της Λίβεπουλ με την Ρόμα είδαμε 13 γκολ. Το πρώτο εξ αυτών είναι ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς και ήρθε από τα πόδια του μοναδικού Μοχάμεντ Σαλάχ. Μέσα στην περιοχή της Ρόμα, ζυγίζει το πόδι του και εκτελεί με μαγευτικό τρόπο! Το πρώτο (και το καλύτερο;) γκολ ενός ζευγαριού, που μας προσέφερε δύο ποδοσφαιρικές βραδιές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα