Μοράτα: «Καμία δικαιολογία για τη χειρονομία στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα» (vid)

Gazzetta team
Μοράτα: «Καμία δικαιολογία για τη χειρονομία στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα» (vid)

bet365

Ο Άλβαρο Μοράτα σε συνέντευξή του εμφανίστηκε μετανιωμένος για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για το Champions League είχε πιάσει τα γεννητικά του όργανα όταν οι οπαδοί της Μπάρτσα φώναζαν συνθήματα εναντίον του.

Το περιστατικό το είχε καταγράψει η κάμερα, με τον Μοράτα να σχολιάζεται με αρνητικό τρόπο για αυτή τη χειρονομία.

Γιουβέντους - Μπολόνια με 200+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca ο Ισπανός επιθετικός τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι' αυτό που έκανε, προσθέτοντας πως δεν θα ήθελε τα παιδιά του να δουν κάποια στιγμή αυτή τη χειρονομία.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Απολογούμαι σε όλους. Όλο το γήπεδο με έβριζε, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για ό,τι έκανα. Δεν θα ήθελα τα παιδιά που πρόκειται να έχω να δουν αυτό που έκανα», σχολίασε ο Μοράτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα