Ναϊνγκολάν: «Οταν ήμουν μικρός, έκλεβα για να φάω»

Gazzetta team
Ναϊνγκολάν: «Οταν ήμουν μικρός, έκλεβα για να φάω»

bet365

Ο μέσος της Ρόμα, Ράτζα Ναϊνγκολάν, μίλησε πριν το ματς με την Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια και τόνισε ότι γουστάρει Αγγλία αλλά μισεί τη βροχή.

«Η μητέρα μου ήταν μόνη και ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη. Εργαζόταν σκληρά και έκανε τρεις δουλειές για να πληρώνει τους λογαριασμούς. Ηταν δύσκολο να μεγαλώνεις σε τέτοιες συνθήκες. Εγώ μεγάλωσα στους δρόμους. Είχαμε σπίτι, όμως ήμουν πάντα στον δρόμο μέχρι αργά. Εκανα κάποια λάθη, έκλεβα φαγητό και κάποια πραγματάκια όταν πεινούσα. Δεν ήταν καλή περίοδος» ήταν για τα λόγια του Βέλγου με ρίζες από την Ταϋλάνδη.

Οσον αφορά το μέλλον, σχολίασε. «Τώρα σκέφτομαι μόνο την Ρόμα. Εχουν γραφτεί τα πάντα για μένα αυτά τα δέκα χρόνια, όμως ακόμα βρίσκομαι εδώ. Αφήστε τους να μιλάνε, είμαι καλά εδώ, έχω όλα όσα χρειάζομαι. Η οικογένειά μου ζει καλά εδώ». Σε ερώτηση για την Premier League, απάντησε. «Μου αρέσει το Αγγλικό ποδόσφαιρο και βλέπω τους αγώνες, όμως σχεδόν 30 ετών. Να κάνω ένα νέο ξεκίνημα; Είναι δύσκολο. Και μισώ τη βροχή. Ημασταν στο Λίβερπουλ για δύο μέρες και δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό να βρέχει. Επίσης έκανε κρύο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα