Κλοπ: «Να μην πετάξετε αντικείμενα...»

Gazzetta team
Κλοπ: «Να μην πετάξετε αντικείμενα...»

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ χτύπησε... καμπανάκια στους οπαδούς της Λίβερπουλ ζητώντας τους να προσέξουν τη συμπεριφορά τους. Αποθέωσε τη Ρόμα, τον Σαλάχ και πέταξε σούπερ ατάκες για τον Ντι Φραντσέσκο.

Απολαυστικός ο Γίργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τη Ρόμα στο Ανφιλντ. Μίλησε για το... κακό ξύρισμα του Ντι Φρεντσέσκο, την εξαιρετική Ρόμα, αλλά ζήτησε και από τους οπαδούς να μην προβούν σε άσχημες ενέργειες εντός κι εκτός γηπέδου. Ο κόουτς της Λίβερπουλ μίλησε:

Για τον Σαλάχ: «Ο Σαλάχ κόντρα στην πρώην ομάδα του; Είναι αρκετά φυσιολογικό. Παίκτες και προπονητές αλλάζουν συνέχεια τις ομάδες. Ο Σαλάχ έγινε στη Ρόμα ο παίκτης που έχουμε σήμερα, έπαιξαν όλοι ρόλο στην ανάπτυξή του. Ολοι είμαστε επαγγελματίας και είμαι σίγουρος πως οι Ιταλοί δεν θα τον αντιμετωπίσουν φιλικά. Ο Σαλάχ ξέρει πολλά, πάρα πολλά γι αυτούς και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι το ίδιο καλός όπως σε όλη τη σεζόν».

Για τον Ντι Φραντσέσκο: «Κοινά με το Ντι Φραντσέσκο; Φοράμε και οι δύο γυαλιά κι έχουμε κακό ξύρισμα, νομίζω. Είχαμε παρόμοιο δρόμο προς τους μεγάλους συλλόγους. Για το στιλ, δεν ξέρω ακριβώς. Η Ρόμα καλή οργάνωση, μου αρέσει κι εμένα αυτό. Να ξέρετε πως τα ιταλικά μου δεν βγάζουν νόημα. Μπορώ μόνο να παραγγείλω... σπαγγέτι σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Σίγουρα όμως για την επόμενη τετραετία δεν θα είμαι στην Ιταλία»

Για τον τίτλο του... αουτσάιντερ: «Ο κόσμος θεωρούσε πως στον ημιτελικό θα ήταν η Μπαρτσελόνα με τη Σίτι. Ομως τόσο εμείς όσο και η Ρόμα το αξίζουμε. Στόχος μας άλλωστε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε κι οι δύο την ευκαιρία να πάμε στον τελικό και αυτό συνιστά πίεση. Θα δώσουμε τα πάντα για να το κάνουμε. Αν ο καθένας νομίζει ότι είμαστε αουτσάιντερ, ποιος νοιάζεται;»

Για τη Ρόμα: «Παρακολουθώ στενά τη Serie A και πιστέψτε με δεν μου προκαλεί εντύπωση η πορεία της. Μεγάλο πλεονέκτημα για τη Ρόμα, το ότι έκανε 7-8 αλλαγές. Είναι καλοί παίκτες, έχουν πολλές επιλογές σε κέντρο κι επίθεση. Δείχνουν έτοιμοι και έμπειροι».

Για τη συμπεριφορά των οπαδών: «Θέλω να δείξετε το σεβασμό που πρέπει. Υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, οπότε, δεν χρειάζεται να πετάξουμε τίποτα στο πούλμαν της αντίπαλης ομάδας. Μπορούμε να δείξουμε σε λίγα λεπτά πριν από τον αγώνα, πόσο ωραίο είναι το Λίβερπουλ, το πνεύμα του συλλόγου, ώστε να το μάθει όλος ο κόσμος. Πραγματικά πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι με τη Λίβερπουλ, αξίζει να δείξουν αυτό το πρόσωπο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα