Στο... πόδι η αστυνομία του Λίβερπουλ ενόψει Ρόμα

Gazzetta team
Στο... πόδι η αστυνομία του Λίβερπουλ ενόψει Ρόμα

bet365

Συναγερμός στην αστυνομία του Λίβερπουλ για το βράδυ της Τρίτης, όταν η Ρόμα θα επισκεφτεί το Άνφιλντ για τα ημιτελικά του Champions League.

Καταλογίστηκαν τουλάχιστον πέντε κάρτες στον αγώνα Έβερτον- Νιουκάστλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη Λίβερπουλ δεν θέλουν να ξαναζήσουν τα περιστατικά που συνέβησαν πριν από το0ν αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League, όταν οι οπαδοί των «Κόκκινων» επιτέθηκαν στο πούλμαν των «Πολιτών».

Έτσι στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός ενόψει της Τρίτης και της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Ρόμα για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αστυνομία θα έχει πολύ ισχυρή παρουσία έξω από το Άνφιλντ για την αποφυγή νέων επεισοδίων και για την ασφαλή μετάβαση του λεωφορείου της Ρόμα στο Άνφιλντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα