Ζιντάν: «Είμαι εξοργισμένος με αυτούς που μιλάνε για κλοπή»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Είμαι εξοργισμένος με αυτούς που μιλάνε για κλοπή»

bet365

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε εξοργισμένος με όσους μιλάνε για κλοπή στη φάση του πέναλτι με τη Γιουβέντους, ενώ πρόσθεσε πως οι πιθανότητες πρόκρισης με την Μπάγερν Μονάχου είναι μοιρασμένες.

Ο Ζιντάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Μάλαγα και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στις καθυστερήσεις με τη Γιουβέντους.

Ο Γάλλος προπονητής ανέφερε πως είναι εξοργισμένος με όσους κάνουν λόγο για «κλοπή», τονίζοντας ότι ήταν πέναλτι, ενώ υπογράμμισε ότι ο ημιτελικός με την Μπάγερν είναι 50-50.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είμαι εξοργισμένος με αυτούς που θεωρούν ότι ήταν κλοπή. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την ιστορία αυτού του συλλόγου, γιατί είναι ο μεγαλύτερος του πλανήτη. Όταν το κάνεις, βγάζεις φθόνο. Υπάρχει πέναλτι, συνεπώς δεν ξέρω γιατί ακριβώς μιλάμε», σχολίασε αρχικά ο Ζιντάν, ο οποίος ρωτήθηκε και για τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά:

«Είναι 50-50. Έχουμε ένα πλεονέκτημα από το γεγονός ότι παίζουμε το πρώτο ματς εκεί, αλλά τίποτα παραπάνω. Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που είναι καλύτερη φέτος και είναι πολύ ανταγωνιστική. Γνωρίζουμε πως είναι ως σύλλογος και ως ομάδα. Θα μας δυσκολέψουν πολύ, περισσότερο από ποτέ φέτος, σίγουρα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα