Ο 24χρονος Βαράν μετράει 7 ευρωπαϊκούς ημιτελικούς!

Ο 24χρονος Βαράν μετράει 7 ευρωπαϊκούς ημιτελικούς!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο 24χρονος Βαράν μετράει 7 ευρωπαϊκούς ημιτελικούς!

bet365

Από την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, όταν και φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ράφαελ Βαράν θα δώσει φέτος το «παρών» για 7η φορά σε ευρωπαϊκό ημιτελικό, μετά και την πρόκριση της «βασίλισσας» εις βάρος της Γιουβέντους!

Ο Γάλλος αμυντικός, μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό όταν οι «μερένχες» πριν από έξι χρόνια διεκδίκησαν την παρουσία τους στον τελικό, όταν αποκλείστηκαν από τη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, ήταν στην αποστολή και βίωσε την εμπειρία δύο τόσο σημαντικών αναμετρήσεων.

Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε κόντρα στη Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να προκρίνονται και τον Βαράν να έχει... 2x2 αποκλεισμούς στις πρώτες του χρονιές ως μέλος της Ρεάλ.

Ήρθε το πρώτο «ραντεβού» με τη Μπάγερν στα ημιτελικά του 2013, πήρε χρόνο συμμετοχής 17 και 15 λεπτών στο πρώτο ματς και τον επαναληπτικό αντίστοιχα, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι πέρασε στον τελικό της Λισαβόνας και πανηγύρισε το 10ο ευρωπαϊκό στον «εμφύλιο» της Μαδρίτης.

Βασικός δίπλα στον Πέπε ήταν ο Γάλλος στόπερ το 2015 κόντρα στη Γιουβέντους του Αλβάρο Μοράτα, με τους «μπιανκονέρι» να διεκδικούν το τρόπαιο στο Βερολίνο, όπου υποτάχθηκαν από τη Μπαρτσελόνα, ενώ το 2016, ο Ζιντάν επέλεξε τους Ράμος και Πέπε για το κέντρο της άμυνας, με τον Βαράν να μην παίζει καθόλου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρυσι έδωσε κανονικά το «παρών» στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ατλέτικο προτού οι «μερένχες» φτάσουν μέχρι το φινάλε και επιβληθούν της Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» για τον 12ο ευρωπαϊκό τους τίτλο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα