Champions League: Μπάγερν - Ρεάλ, Λίβερπουλ - Ρόμα στα ημιτελικά!

Θοδωρής Βασίλης
Champions League: Μπάγερν - Ρεάλ, Λίβερπουλ - Ρόμα στα ημιτελικά!

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχτεί την κάτοχο του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που στο δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Champions League η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Ρόμα με έπαθλο τον μεγάλο τελικό του Κιέβου.

Ανζέ - Νις με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ένα σπουδαίο ημιτελικό ανέδειξε ο Μπάγερν-Ρεάλ και Λίβερπουλ-Ρόμα τα ζευγάρια του ημιτελικού του Champions League! Δύο μεγάλα φαβορί και δύο μεγάλες εκπλήξεις. Οι Βαυαροί μετά τις άνετες προκρίσεις επί των Μπεσίκτας και Σεβίλλης ετοιμάζονται για τον πιο δύσκολο αντίπαλο κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από την περσινή περίοδο όταν και βρέθηκαν στα προημιτελικά με τη «βασίλισσα» να προκρίνεται στην παράταση (2-1 στο Μόναχο, 4-2 στη Μαδρίτη). Οι δύο αυτοί σπουδαίοι σύλλογοι έχουν βρεθεί αντίπαλοι 24 φορές στο Champions League έχοντας από 11 νίκες ενώ 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στο άλλο ζευγάρι, έχουμε επανάληψη του τελικού του 1984, όταν τότε οι «reds» είχαν πάρει τον τίτλο μέσα στην Ρώμη κόντρα στους «τζιαλορόσι» στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ επιστρέφει στο μέχρι το καλοκαίρι σπίτι του. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24-25 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (1-2 Μαΐου). Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Κίεβο στις 26 Μαΐου με τον νικητή Μπάγερν - Ρεάλ να είναι ο τυπικά γηπεδούχος.

Αν μη τι άλλο, η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα που μπορεί να κοντράρει η Ρόμα και έτσι... ο δρόμος για τον τελικό του Κιέβου είναι ανοιχτός για τον Κώστα Μανωλά. Από την άλλη, ο Σαλάχ που είναι... καυτός φέτος καλείται να «σκοτώσει» την πρώην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα