Εκεί «πατάει» η Ρεάλ για να γλιτώσει ο Ράμος

Εκεί «πατάει» η Ρεάλ για να γλιτώσει ο Ράμος

Κώστας Ζάλιαρης
Εκεί «πατάει» η Ρεάλ για να γλιτώσει ο Ράμος

bet365

Τις αδιευκρίνιστες αναφορές στους κανονισμούς της UEFA για τους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές, θα προτάξει η Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Σέρχιο Ράμος για την παρουσία του στα σκαλιά των αποδυτηρίων στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς με τη Γιουβέντους.

Χιρόνα - Μπέτις με 180+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» δεν άντεξε να παρακολουθεί από τ' αποδυτήρια και ανέβηκε μέχρι και το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου, όπου εκεί τον είδαν τόσο ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης της περασμένης Τρίτης, όσο και ο παρατηρητής της UEFA, με τους οποίους είχε συνομιλία.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει αρχικά την έκθεση του παρατηρητή για πιθανή αναφορά του Σέρχιο Ράμος στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ, θα «πατήσει» και στον αδιευκρίνιστο κανονισμό της UEFA για τα σημεία που επιτρέπεται να βρίσκεται ένας τιμωρημένος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, δεν μπορεί να παραμείνει στο... χορτάρι, κάτι που ο Σέρχιο Ράμος τήρησε, αφού βρισκόταν στα σκαλιά των αποδυτηρίων κι όχι στο επίπεδο του χλοοτάπητα...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα