«Μουντιαλικός» διαιτητής στο gazzetta.gr: «Ήταν σωστή η απόφαση του Όλιβερ να δείξει πέναλτι»

«Μουντιαλικός» διαιτητής στο gazzetta.gr: «Ήταν σωστή η απόφαση του Όλιβερ να δείξει πέναλτι»

bet365

Ο Βραζιλιάνος διαιτητής, Κάρλος Σιμόν, ο οποίος έχει «σφυρίξει» σε τρία Μουντιάλ μίλησε στο gazzetta.gr για το πέναλτι που καταλόγισε ο Μάικλ Όλιβερ με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Η Γιουβέντους λίγο έλειψε να μιμηθεί το κατόρθωμα της Ρόμα φτάνοντας μια ανάσα από την απόλυτη ανατροπή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ισοφαρίζοντας το σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στο Τορίνο.

Το πέναλτι που υπέδειξε ο Άγγλος ρέφερι, Μάικλ Όλιβερ στο τρίτο λεπτό το καθυστερήσεων ανέτρεψε τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί μέχρι εκείνη την στιγμή δίνοντας την ευκαιρία στον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει διχάσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως δεν υπήρξε επαφή του Μεντχί Μπενατιά με τον Λούκας Βάθκεθ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο διαιτητή, Κάρλος Σιμόν, ο οποίος πήρε θέση για την συγκεκριμένη φάση.

Ο Σιμόν, ο οποίος έχει διαιτητεύσει μεταξύ άλλων σε 3 Μουντιάλ (2002, 2006, 2010) και πλέον ακολουθεί καριέρα σχολιαστή στο Fox Sports τόνισε πως σωστά έπραξε ο Άγγλος ρέφερι καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών.

«Κατά την γνώμη μου ήταν μια σωστή απόφαση από τον διαιτητή του αγώνα, Μάικλ Όλιβερ. Ήταν πέναλτι γιατί ο Μπενατιά ήταν απρόσεκτος και έσπρωξε τον Λούκας Βάσκεθ. Ήταν ξεκάθαρη παράβαση», σχολίασε ο παλαίμαχος διαιτητής.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα