Τρία ματς για να... ξεπεράσει τον εαυτό του ο Κριστιάνο (pic)

Τρία ματς για να... ξεπεράσει τον εαυτό του ο Κριστιάνο (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Τρία ματς για να... ξεπεράσει τον εαυτό του ο Κριστιάνο (pic)

bet365

Αφού έφτασε στα 15 τέρματα για το φετινό Champions League, όντας ούτως ή άλλως ο κορυφαίος σκόρερ και για την τρέχουσα σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμα τρία ματς (στη θεωρία) για να ξεπεράσει τη δική του, κορυφαία επίδοση.

Μπορεί να έχει πάρει η μπάλα και το δικό του όνομα όλες αυτές τις ώρες που έχουν ακολουθήσει τον αποκλεισμό της Γιουβέντους, για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το εύστοχο πέναλτι, την επίδειξη των κοιλιακών του και τη γενικότερη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου, όμως, μάλλον δεν τον ενδιαφέρουν και πολύ όσα γράφονται και λέγονται δεξιά κι αριστερά.

Για το φετινό Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος σκόρερ, έχει φτάσει στα 15 τέρματα μαζί με αυτό που πέτυχε στον επαναληπτικό προημιτελικό με την ομάδα από το Τορίνο και βάζει πλέον πλώρη για να ξεπεράσει τον... εαυτό του, αφού είχε πετύχει την καλύτερη επίδοση στα χρονικά, πριν από τέσσερα χρόνια.

Τη σεζόν 2013-2014 είχε σταματήσει στα 17, κατακτώντας και το τρόπαιο στον τελικό της Λισαβόνας, δύο χρόνια αργότερα είχε φτάσει στα 16 μέχρι και την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στο Μιλάνο, ξανά σε μαδριλένικη κόντρα με την Ατλέτικο, ενώ, φέτος έχει μετρήσει 15 γκολ.

Δεδομένα, έχει ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά του, αυτά των ημιτελικών, για να σκοράρει 2 ή περισσότερες φορές, ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα παίξει και στον μεγάλο τελικό εφόσον βρεθεί εκεί η Ρεάλ...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα