Να... τελειώσουν τη δουλειά Ρεάλ και Μπάγερν

Gazzetta team
Να... τελειώσουν τη δουλειά Ρεάλ και Μπάγερν

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν υποδέχονται Γιουβέντους και Σεβίλλη αντίστοιχα έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, αν ο Μπέιλ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα δύο εισιτήρια των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι γνωστά από χθες το βράδυ με τις Λίβερπουλ και Ρόμα να βρίσκονται ήδη εκεί και να περιμένουν απόψε τις άλλες δύο αντιπάλους. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου έχουν το πάνω χέρι ώστε να συμπληρώσουν την τετράδα στην κλήρωση της Παρασκευής.

Οι «Μερένχες» υποδέχονται τη Γιουβέντους μετά το 0-3 του Τορίνο και το μαγικό ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ζιντάν κρατάει χαμηλά την μπάλα και η «Γηραιά Κυρία» θα προσπαθήσει να αντλήσει δύναμη από την επική ανατροπή της Ρόμα επί της Μπάρτσα, αν και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Απουσίες για τον Αλέγκρι με τους Ντιμπάλα και Μπεντανκούρ τιμωρημένους και τους Μπαρτσάλι και Μπερναρντέσκι επίσης εκτός. Για τη Ρεάλ τιμωρημένος είναι ο Σέρχιο Ράμος και αμφίβολος ο Βάθκεθ.

Πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Κασεμίρο, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβασιτς, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ιγουαΐν, Ντόουγκλας Κόστα.

Η Μπάγερν μπορεί να μην ήταν καλή στην Ανδαλουσία, ωστόσο η τύχη ήταν με το μέρος της και οι Βαυαροί πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα με το 2-1 του Σάντσεθ Πιθχουάν. Κομάν, Αλάμπα και Βιδάλ δεν είναι διαθέσιμοι για την Μπάγερν, ενώ για τους Σεβιγιάνους τραυματίας είναι ο Κίερ.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Ούλριχ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατεντγκ, Μπερνάτ, Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Χάμες, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Σεβίλλη: Σορία, Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Βάθκεθ, Σαράμπια, Σάντρο, Μουριέλ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα