Γκουαρδιόλα: «Είναι ντροπή, δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τη Λίβερπουλ» (vid)

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Είναι ντροπή, δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τη Λίβερπουλ» (vid)

bet365

Τσαντισμένος από την υποδοχή που περίμενε την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι έξω από το Άνφιλντ ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόσο πριν όσο και μετά τη λήξη του ματς.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν και προσκάλεσαν ζημιές στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι κατά την άφιξή του στο Άνφιλντ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν και πως περίμενε κάτι καλύτερο από έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ.

Μιλάνο - Παναθηναϊκός και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μάικ Τζέιμς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αρχικά μόλις έφτασε στο Άνφιλντ, ο Γκουαρδιόλα είπε νευριασμένος στους ανθρώπους της ασφάλειας: «Ευχαριστούμε που μας προστατεύετε. Ευχαριστούμε, φάνηκε τι κάνατε. Είναι ντροπή».

Ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι έκανε τα παράπονά του και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι: «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τη μεριά της Λίβερπουλ και από τους ανθρώπους εδώ. Ένα χρόνο πριν συνέβη κάτι στο Ντόρτμουντ. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό. Εντάξει, δεν συνέβη κάτι, το λεωφορείο καταστράφηκε, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο από ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ. Σαφώς δεν μιλάω για την ομάδα, οι οπαδοί ήταν, αλλά ελπίζω να μην ξανασυμβεί».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα