Το απίθανο ρεκόρ του αήττητου Καρβαχάλ

Το απίθανο ρεκόρ του αήττητου Καρβαχάλ

Gazzetta team
Το απίθανο ρεκόρ του αήττητου Καρβαχάλ

bet365

Με το 0-3 επί της Γιουβέντους ο Κάρλος Καρβαχάλ έφτασε τα 25 διαδοχικά αήττητα ματς στο Champions League και βρίσκεται στην κορυφή όλων των εποχών. Στα 22 σερί ο Κριστιάνο.

Μπαρτσελόνα - Ρόμα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ηταν 5 Μαΐου του 2015 όταν ο Ντάνι Καρβαχάλ απουσίαζε από τον ημιτελικό με τη Γιουβέντους. Εκτοτε δεν θα έλλειπε ποτέ ξανά από αγώνα Champions League. Και του το έφερε έτσι ώστε και πάλι κόντρα στη Γιουβέντους την Τρίτη, να δημιουργήσει ένα μυθικό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Ο δεξιός μπακ της Ρεάλ έφτασε τα 25 διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα. Σε αυτά μετράει μάλιστα 19 νίκες, αλλά και φυσικά τις δύο διαδοχικές κατακτήσεις του τροπαίου (+ εκείνη του 2014 νωρίτερα). Με το 0-3 στο Τορίνο ξεπέρασε το σερί των 24 αγώνων που είχαν οι Πατρίς Εβρά, Νάνι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ με 23 ακολουθούν οι Γουέιν Ρούνεϊ, Γιόχαν Κρόιφ και με 22 οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρίο Φέρντιναντ, Πολ Σκόουλς, Νίκι Μπατ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα