Σεβίλλη - Μπάγερν 1-2

Gazzetta team
Σεβίλλη - Μπάγερν 1-2

bet365

Η Σεβίλλη ήταν εξαιρετική, αλλά η τύχη της Μπάγερν και ο Ριμπερί της έκλεισαν το δρόμο για τα ημιτελικά. Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-1 στο Σάντσες Πιθχουάν και είναι μια ανάσα από τους «4» του Champions League.

Η Μπάγερν του Χάινκες βρέθηκε πρώτη φορά φέτος πίσω στη διοργάνωση, ωστόσο με σύμμαχο την τύχη έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 στο Σάντσες Πιθχουάν και άφησε στη Σεβίλλη τις... εντυπώσεις. Πρώτη ήττα από γερμανική ομάδα εντός για τους Σεβιγιάνους, έσπασε η κατάρα των πέντε διαδοχικών ηττών των Βαυαρών στην Ιβηρική. Σε οκτώ ημέρες η ομάδα του Χάινκες σφραγίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ο Πιζάρο κάλυψε με επιτυχία το κενό του Μπανέγα και τα άκρα τους εκμεταλλεύθηκαν τις αδυναμίες των γηπεδούχων. Αλλωστε, η απουσία του Αλάμπα ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή και ο Μπερνάτ... υπέφερε. Στο 20' η Σεβίλλη έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Σαράμπια, ενώ στο 30' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τρίτη και φαρμακερή στο 31', με τον Εσκουδέρο να κάνει τη σέντρα, τον Μπερνάτ να είναι... εκτός και τον Σαράμπια να ανοίγει το σκορ! Ο Βιδάλ πέρασε εκτός γηπέδου στο 35' λόγω τραυματισμού, ο Χάμες πήρε τη θέση του κι έδωσε τρεξίματα που δεν υπήρχαν.

Παράλληλα, η τύχη είχε αποφασίσει να σταθεί σύμμαχος των Βαυαρών. Στο 37' ο Ριμπερί έκανε την πάσα, η μπάλα βρήκε στον Νάβας, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ηταν το πρώτο γκολ που δεχόταν η Σεβίλλη από γερμανική ομάδα έπειτα το 2011! Ο Ραφίνια πήρε τη θέση του κάκιστου Μπερνάτ, η Μπάγερν ισορρόπησε και πήρε ανάσες στη μεσαία γραμμή. Στο 66' ο Σόρια με εξαιρετική επέμβαση στο πλασέ του Μαρτίνεθ έσωσε την ομάδα του, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και δυο λεπτά αργότερα. Ο εντυπωσιακός Ριμπερί άλλαξε πλευρά, μπέρδεψε τους γηπεδούχους, έκανε τη σέντρα και από την κεφαλιά του Τιάγκο και το... πόδι του Εσκουδέρο διαμορφώθηκε το 2-1! Η Σεβίλλη είχε την κατοχή, αλλά όχι τον τρόπο και την εκρηκτικότητα για να απειλήσει. Ενα σουτ του Ενζονζί κι ένα του Ραμίρες δεν άλλαξαν την εικόνα του ματς!

Σεβίλλη (Βιντσέντζο Μοντέλα): Νταβίντ Σόρια, Χεσούς Νάβας, Κιάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πιζάρο, Βάσκεθ, Σαράμπια, Κορέα (78΄ Ραμίρες), Μπεν Γεντέρ (80΄ Μουριέλ)

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπερνάτ (46΄ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ (36΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μίλερ, Ριμπερί (79΄ Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι

Севилья - Бавария. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα