Βεράτι: «Ο Μέσι διαμαρτύρεται στους διαιτητές και δεν τιμωρείται ποτέ»

Gazzetta team
Βεράτι: «Ο Μέσι διαμαρτύρεται στους διαιτητές και δεν τιμωρείται ποτέ»

bet365

Μιλώντας στην Ιταλία, ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι αναφέρθηκε στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι διαιτητές στον Λιονέλ Μέσι.

Oυέσκα - Σπόρτινγκ Χιχόν με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βεράτι απολογήθηκε για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο πρόσφατο ματς στους 16 του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έστρεψε τα βέλη του προς τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο, όπως τόνισε, οι διαιτητές δεν τιμωρούν ποτέ για τις διαμαρτυρίες του.

«Λειτούργησα λάθος στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν μια κόκκινη που δέχθηκα λόγω της απογοήτευσής μου, αλλά οι διαιτητές θα πρέπει να είναι περισσότερο ανεκτικοί. Ήταν μια κακή ενέργεια, αλλά δεν έβρισα κάποιον. Την ίδια στιγμή ο Μέσι βάζει το δάκτυλό του μπροστά στο πρόσωπο του διαιτητή και δεν τιμωρείται», ήταν τα λόγια του Βεράτι στην Gazzetta dello Sport.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα