Ο Μέσι και η υπόσχεση του Τότι στον γιο του

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μέσι και η υπόσχεση του Τότι στον γιο του

bet365

Ο Φραντσέσκο Τότι, έπειτα από την κλήρωση των προημιτελικών του φετινού Champions League που έφερε τη Ρόμα αντιμέτωπη με τη Μπαρτσελόνα, έχει την ευκαιρία να κρατήσει τον λόγο που είχε δώσει στον γιο του, Κρίστιαν...

Ο θρυλικός πρώην αρχηγός των «τζιαλορόσι» και νυν μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου της αιώνιας πόλης, ανέφερε ότι το εμπόδιο που προέκυψε στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για την ομάδα του είναι τέτοιο που δίνει επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα επιδιώξουν ν' αποδείξουν πως κάνουν λάθος όσοι στέλνουν από τώρα τη Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς.

Μπέτις - Εσπανιόλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με την ευκαιρία της κόντρας με τους Καταλανούς, ο Τότι θα καταφέρει να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον γιο του, Κρίστιαν, λέγοντας: «Του είχα πει ότι αν παίζαμε με τη Μπαρτσελόνα θα τον έπαιρνα μαζί μου στη Βαρκελώνη να δει από κοντά τον Μέσι γιατί θα είναι πολύ καλό και για εκείνον. Με τον Μέσι έχω πολύ καλή σχέση, έχουμε διατηρήσει επαφή και πρόσφατα του είχα ευχηθεί και για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα