Κλοπ: «Κλήρωση - όνειρο για τους φίλους της... Γιουνάιτεντ»

Gazzetta team
Κλοπ: «Κλήρωση - όνειρο για τους φίλους της... Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ είδε με καλό μάτι την κλήρωση με τη Σίτι και δεν έχασε την ευκαιρία να... τρολάρει τους φίλους της Γιουνάιτεντ.

«Είναι μια κλήρωση - όνειρο για τους όλους τους φίλους της... Γιουνάιτεντ» ήταν η ατάκα - φαρμάκι για τους φίλους της Γιουνάιτεντ. Ο Κλοπ μίλησε για το εμπόδιο της Σίτι στα προημιτελικά του Champions League λέγοντας: «Θα δώσουμε τα πάντα. Χάσαμε μια φορά, κερδίσαμε μια στο πρωτάθλημα και δε νομίζω πως μας ήθελαν στα προημιτελικά. Αυτό είναι ένα σημάδι για μας πόσο ισχυροί είμαστε. Στα προημιτελικά δεν είμαστε στα φαβορί, αλλά σε αυτή τη φάση, μόνο Μπάγερν και Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν. Αλλά ευτυχώς στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο...» και κατέληξε «Ξέρω ότι οι φίλοι μας είναι φανταστικοί, έτσι θα έχουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Είναι δύο πολύ καλά παιχνίδια και μια μεγάλη πρόκληση και για τις δύο πλευρές, όπως θα έπρεπε...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα