«Καρφί» Μπάλακ για διαιτησία και Μπαρτσελόνα! (pic)

Gazzetta team
«Καρφί» Μπάλακ για διαιτησία και Μπαρτσελόνα! (pic)

bet365

Ο πρώην άσος της Τσέλσι, Μίκαελ Μπάλακ θυμήθηκε τη διαιτητική «σφαγή» της Τσέλσι στο ματς του Στάμφορντ Μπριτζ με την Μπαρτσελόνα από τον διαιτητή Όβρεμπο, όταν δεν δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Αλόνσο στο χθεσινό ματς στο Καμπ Νου.

Σκόραρε ο Αντούριθ το πρώτο γκολ του αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μαρσέιγ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γερμανός πρώην άσος της Τσέλσι σχολίασε με καυστικό τρόπο το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Τσέλσι όταν ο Αλόνσο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή γράφοντας στο twitter: «Η ίδια παλιά ιστορία».

Ο Μπάλακ συνδύασε έτσι τη χθεσινή απόφαση με εκείνες του Όβρεμπο, ο οποίος δεν είχε σφυρίξει πέναλτι σε αρκετές περιπτώσεις για τις οποίες είχε διαμαρτυρηθεί η Τσέλσι στο ματς του Στάμφορντ Μπριτζ με την Μπαρτσελόνα πριν χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα