Μια δυαδούλα στο 1.80

Book-nomikarios Book-nomikarios
Μια δυαδούλα στο 1.80

bet365

O Bοοk-nomikarios μετά τις 4/5 προτεινόμενες ισοπαλίες σε αποδόσεις > 3.00 (!) το Σ/Κ που μας πέρασε, πάει τις νίκες της κατά τα φαινόμενα νέας πρωταθλήτριας Ισπανίας και της πρωταθλήτριας Βραζιλίας στις διασυλλογικές διοργανώσεις των ηπείρων τους για μια στοιχηματική δυάδα.

H Tσέλσι πρέπει να σκοράρει μες στο Camp Nou (Barcelona) αν θέλει να προκριθεί, γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο της. Ο Ιταλός κόουτς Κόντε από 8 μη νικηφόρα ματς στην πρέμιερ λιγκ πέρσι, μετράει φέτος ήδη 13 τέτοια μόλις 8 αγωνιστικές πριν το τέλος και θα δώσει σκληρή μάχη για να μπορέσει να μπει στην 4άδα και να συμμετάσχει στο επόμενο τσάμπιονς λιγκ. Τα 20 γκολ του Ντιέγκο Κόστα επ ουδενί δεν καλύφθηκαν από τον Μοράτα, το να φύγει ο Μπατσουαγί και να έρθει ο Ζιρού ήταν εκ του αποτελέσματος αστείο, οι μπλε δεν ενισχύθηκαν και τους κόστισε.

Ξανά απών ο Βραζιλιάνος στόπερ Νταβίντ Λουίζ και ο νεαποκτηθείς χαφ Μπάρκλεϊ. Η Μπαρτσελόνα του τεράστιου Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει σχεδόν βέβαια πρωταθλήτρια Ισπανίας παρότι της έφυγε ο Νεϊμάρ και ο Ντεμπελέ που αποκτήθηκε αντ' αυτού τραυματίστηκε αμέσως. Έχει κάνει εξαιρετική διαχείρηση, του βγήκε η προσθήκη του Βραζιλιάνου χαφ Παουλίνιο, ενώ η ενίσχυση με τον Κουτίνιο το χειμώνα για να διώξει τα όποια συννεφάκια και να βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

O τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε, ενώ νοκ άουτ είναι και ο ημιβασικός δεξιός μπακ Σεμέδο με τον αναπληρωματικό χαφ Ντένις Σουάρεζ. Δεν αντιλέγω ότι η Τσέλσι χρειάζονταν μια σταδιακή ανανέωση, αλλά απευθείας σε τέτοια ματς με Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μπακαγιόκο και Καντέ δεν την έχω ικανή να ανταπεξέλθει. Λόγω εμπειρίας και ποιότητας, εκτιμώ ότι οι Καταλανοί θα πάνε στην 8άδα με νίκη, καθώς η Τσέλσι αργά ή γρήγορα θα ανοιχτεί και θα της κοστίσει.

Η Κορίνθιανς όπως και οι άλλες ομάδες από την Βραζιλία "ψάχνονται" αυτή τη χρονική περίοδο, αλλά η Ντεπορτίβο Λάρα δεν πείθει. Για να καταλάβετε το επίπεδο της λίγκας, ο Αργεντίνος στράικερ Γκόμεζ (21/10) πήγε στην Νέφτσι Μπακού όπου είναι άσφαιρος ως αλλαγή, ενώ ο εξτρέμ Καραμπάγιο (23/6) ακόμα ψάχνεται στην Χουατσιπάτο της Χιλής. Ο άλλος καλός φορ, ο Ερνάντεζ (17/9) πήγε στην Μπελενένσες όπου δεν ακούμπησε (5 συμμετοχές ως αλλαγή χωρίς γκολ) και ξαναγύρισε ως δανεικός ! Η "τιμάο" ούσα πρωταθλήτρια έχει βάθος στο ρόστερ της. Οι νεαποκτηθέντες Sidcley (αμυντικός, 35/6 στην Ατλ.Παραναένσε), Henrique (στόπερ, 29/1 στη Φλουμινένσε), Ralf (γύρισε ο αρχηγός, χαφ, μετά από 2 γεμάτες σεζόν στην Κίνα), Mateus Vital (χαφ, 30/2 στη Βάσκο), Dutra (φορ, 30/9 στην Αβαϊ) είναι στην αποστολή, όχι όμως και ο Lucca (φορ, 30/13 στην Πόντε Πρέτα).

Προληπτικά έμεινε έξω ο πολύπειρος χαφ Τζάντσον (29/6 πέρσι), ενώ ο 40άρης επιθετικός Emerson Sheik (!) που επέστρεψε από την Πόντε Πρέτα (24/4 πέρσι) και είχε πάρει στο παρελθόν 2 πρωταθλήματα με την Κορίνθιανς είναι διαθέσιμος στην τελευταία όπως είπε χρονιά της καριέρας του ! Δύσκολα θα γκελάρει η "τιμάο", διότι ακολουθεί το ματς στην Αργεντινή με την Ιντεπεντιέντε οπότε θα έχει σοβαρά μπλεξίματα μετά αν δεν το πάρει απόψε.

H δυάδα των νικών τους προσφέρεται στο 1.80.

Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).