Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους (vid&pics)

Gazzetta team
Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους (vid&pics)

bet365

Βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο τόσο στο πρώτο ματς, όσο και στη ρεβάνς, έδειξαν πόσο ψυχή έχουν και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League και όπως ήταν λογικό οι παίκτες της Γιουβέντους χάρηκαν με την ψυχή τους την μεγάλη αυτή πρόκριση.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Η αλήθεια είναι το να προκρίνεται η Γιουβέντους σε προημιτελικά του Champions League δεν είναι και τόσο μεγάλη είδηση. Ωστόσο φέτος αυτό που έκανε η «Μεγάλη Κυρία» ήταν σημαντικό. Και ήταν γιατί αρχικά έφερε 2-2 μέσα στο Τορίνο απέναντι στην δυνατή φέτος Τότεναμ, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο Λονδίνο, ωστόσο βρήκε την δύναμη να πετύχει δύο γκολ και να βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Όπως ήταν λογικό με το που τελείωσε το ματς, η πρόκριση αυτή πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο έγιναν ένα κουβάρι και όλοι μαζί έτρεξαν προς τον κόσμο που δεν σταματούσε να τους αποθεώνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα