Αλέγκρι: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Περήφανος για την ομάδα μου»

bet365

Την περηφάνια για την ομάδα του μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League εξέφρασε ο τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μίλαν – Άρσεναλ αν o Μεζούτ Oζίλ πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί στο πρώτο ματς στο Τορίνο να αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, ωστόσο στη ρεβάνς η Γιουβέντους έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι επικρατώντας στο Λονδίνο της Τότεναμ και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέφερε μεταξύ άλλων πως νιώθει περήφανος για την ομάδα του τονίζοντας τα εξής: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και το κλαμπ για όλα όσα έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια. Ήταν μια μεγάλη νίκη και πιστεύω πως αξίζαμε την πρόκριση. Δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε υπομονή και στο δεύτερο μέρος παίξαμε όπως έπρεπε. Τώρα έχουμε μπροστά μας κάποια καθοριστικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, πριν ξαναπαίξουμε στο Champions League».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα