Λίβερπουλ - Πόρτο 0-0

Λίβερπουλ - Πόρτο 0-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Πόρτο 0-0

bet365

Ολα τελείωσαν στο Ντραγκάο και την πεντάρα. Η Λίβερπουλ είχε το μυαλό στα προημιτελικά και στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, ενώ ο Κλοπ έδωσε ανάσες σε βασικούς. Ισόπαλοι χωρίς τέρματα οι Κόκκινοι με την Πόρτο, σε ματς που... ξεχάστηκε ήδη!

Η Λίβερπουλ ξανά στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά έπειτα από εννέα χρόνια (σεζόν 2008-09 με Τσέλσι), αυτή τη φορά εύκολα, πολύ εύκολα! Ολα κρίθηκαν στο Ντραγκάο και στο 5-0, με συνέπεια η ρεβάνς του Ανφιλντ να είναι τυπική διαδικασία. Οι Κόκκινοι είχαν το μυαλό στα προημιτελικά, αλλά και στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, ο Κλοπ βρήκε ευκαιρία για αλλαγές, ενώ η Πόρτο έπαιξε χωρίς το παραμικρό ρίσκο! Η Λίβερπουλ δεν σκόραρε για πρώτη φορά φέτος εντός (0-0), αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους παίκτες του Γερμανού.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο με το καλημέρα, αλλά απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Πόρτο δεν έβρισκαν χώρους. Η πρώτη καλή ευκαιρία της Λίβερπουλ ήρθε στο 18' με την προβολή του Μανέ να καταλήγει άουτ. Η κατοχή των γηπεδούχων άγγιξε το 60%, αλλά από την ομάδα του Κλοπ έλειψε η ουσία. Στο 31' πάντως είχε τη μεγαλύτερη της φάση στο ματς, ο Μανέ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ βρήκε το δεξί δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί, πως και οι δυο ομάδες δεν είχαν ούτε σουτ εντός εστίας στο πρώτο 45λεπτο.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο ορεξάτη στην επανάληψη, απείλησε με τον Μίλνερ στο 47', αλλά το τελείωμά του δεν ήταν το ιδανικό. Οι Κόκκινοι βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ στο 59ο λεπτό, ο Φιρμίνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά στο τετ α τετ είδε τη μπάλα να σταματάει στο σώμα του Φελίπε! Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε δυο λεπτά αργότερα, ο ρυθμός έπεσε και μόνο με την είσοδο του Σαλάχ στο 74' οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση. Μάλιστα, στο 82' ο Αιγύπτιος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον Κασίγιας. Η Πόρτο στο 84' βρέθηκε μια ανάσα από το διπλό, αλλά το πλασέ του Τόρες έσωσε με εντυπωσιακή προβολή ο Λόβρεν. Στις καθυστερήσεις ο Κασίγιας έβαλε τέλος σε μια πλούσια καριέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ - αποχωρεί από την Πόρτο- με σούπερ επέμβαση στην κεφαλιά του Σαλάχ!

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (62΄ Ινγκς), Γκόμες, Χέντερσον, Μορένο, Μανέ (74΄ Σαλάχ), Λαλάνα, Τσαν (80΄ Κλαβάν), Μάτιπ

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Αμπουμπακάρ (80΄ Πασιένσια), Τόρες, Κορόνα, Γουάρις (68΄ Περέιρα), Αντρέ (62΄ Σέρτζιο Ολιβέιρα), Ρέγες, Φελίπε, Νταλοτ, Κόστα

Ливерпуль - Порту. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/8 финала. 2-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα