Κάταγμα στο μετατάρσιο ο Νεϊμάρ, οριστικά χάνει τη Ρεάλ!

Gazzetta team
Κάταγμα στο μετατάρσιο ο Νεϊμάρ, οριστικά χάνει τη Ρεάλ!

bet365

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ να έχει υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο με αποτέλεσμα να μένει εκτός για περίπου ένα μήνα και να χάνει οριστικά τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σκόραρε ο Μπενζεμά το πρώτο γκολ του αγώνα Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος έφυγε με φορείο από το ματς με τη Μαρσέιγ, με την κατάσταση από την πρώτη στιγμή να δείχνει ανησυχητική.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι εκτός από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, έχει υποστεί και κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, κάτι που σημαίνει ότι μένει νοκ-άουτ περίπου για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει φυσικά ότι χάνει οριστικά τη μεγάλη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και αναμένεται να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ουνάι Έμερι στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη. Σε περίπτωση δηλαδή που η Παρί καταφέρει και προκριθεί, τότε ο Νεϊμάρ θα είναι διαθέσιμος για την προημιτελική φάση του Champions League.

Εκτός από τον Νεϊμάρ, πάντως, ο Έμερι... πονοκεφαλιάζει και με τον Μαρκίνιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον μηρό και η συμμετοχή του στον αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κρίνεται για την ώρα αμφίβολη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα