Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της πρώτης φάσης των «16» του Champions League και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Το Champions League στα καλύτερά του και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Τρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο από την πρώτη φάση των προημιτελικών και σας καλούν να κάνετε το ίδιο!

Μανέ ο Θάνος Σαρρής

Ο Μανέ είναι παίκτης που ταιριάζει άψογα στον Κλοπ και στο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Βασιλεία, μπορεί εύκολα να καταλάβει ο οποιοσδήποτε το γιατί. Δεν είναι μόνο η σουτάρα που πιάνει για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά όλη η δημιουργία της φάσης, που ξεκινά από δική του έμπνευση και στη συνέχεια ακολουθεί την φάση για να γίνει τελικά και ο εκτελεστής.

Φρεντ ο Αντώνης Σαούλης

Το μοναδικό από στημένη φάση στα υποψήφια και το πιο εντυπωσιακό. Ο Φρεντ εκτελεί άψογα, η μπάλα περνά εύκολα το τείχος και ενώ παίρνει ύψος, με τα φάλτσα που της δίνει κατεβαίνει την κατάλληλη στιγμή για να «αναπαυθεί» στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα, ο οποίος παρά την προσπάθεια που κάνει δεν καταφέρνει να σώσει το γκολ.

Ιγουαΐν ο Νίκος Μαρούδας

Το γκολ του Γκονσάλο Ιγουαΐν, για τον τρόπο με τον οποίο κάνει την κίνηση και πιάνει στον... ύπνο την άμυνα της Τότεναμ, κάνοντας μετά ένα πολύ ωραίο σουτ στη κίνηση. Φυσικά credits και στον Πιάνιτς που είδε την σωστή στιγμή τον αντίπαλό του κι εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BEST GOAL

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα