Το... επιδόρπιο της φάσης των 16

Gazzetta team
Το... επιδόρπιο της φάσης των 16

bet365

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 του Champions League ολοκληρώνονται απόψε με τις αναμετρήσεις της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Ρόμα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Η αποψινή βραδιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και... επιδόρπιο καθώς με τα σημερινά ματς ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 του Champions League.

Στην Ανδαλουσία η Γιουνάιτεντ θέλει να γιατρέψει τις πληγές που της έχει αφήσει η απόσταση από την κορυφή της Premier League με ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Σεβίλλη (21:45). Το «Σάντσεθ Πιθχουάν» αναμένεται ως συνήθως «καυτό» από τους οπαδούς των Σεβιγιάνων που έχουν ζήσει στο παρελθόν μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές εκεί.

Καρίσο και Κίερ απουσιάζουν για τη Σεβίλλη, ενώ η Γιουνάιτεντ ταξίδεψε χωρίς τους Ρόχο, Τζόουνς, Φελαϊνί και Ιμπραΐμοβιτς.

Πιθανές συνθέσεις:

Σεβίλλη: Ρίκο, Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Μουριέλ, Βάσκες, Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Μπαϊγί, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Λίνγκαρντ, Σάντσες, Πογκμπά, Λουκάκου.

Την ίδια ώρα στο Χάρκοβο η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται στη Ρόμα και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπως το έκανε με απόλυτη επιτυχία στη φάση των ομίλων, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Στα αρνητικά το γεγονός της αγωνιστικής απραξίας λόγω της χειμερινής διακοπής στην Ουκρανία. Από την άλλη η Ρόμα, έχοντας μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου στη Serie A, θα στρέψει όλο το ενδιαφέρον της στην Ευρώπη καθώς η κλήρωση της επιτρέπει να κάνει όνειρα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Πλήρης ουσιαστικά η Σαχτάρ με τον Φονσέκα να μην αντιμετωπίζει κάποιο νεότερο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στη Ρόμα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φλορέντσι λόγω ίωσης.

Πιθανές συνθέσεις:

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Μπούτκο, Κριβτσόφ, Ρακίτσκι, Ισμαϊλί, Φρεντ, Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Μπερνάρντ, Φερέιρα.

Ρόμα: Άλισον, Μπρούνο Πέρες, Φάτσιο, Μανωλάς, Κολάροφ, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ουντέρ, Ναϊνγκολάν, Περότι, Τζέκο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα