Μπάγερν - Μπεσίκτας 5-0

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Μπάγερν - Μπεσίκτας 5-0

bet365

Η Μπεσίκτας έμεινε με δέκα παίκτες από το 16’ (κόκκινη στον Βίντα) και η Μπάγερν έκανε... πάρτι, φτάνοντας στη νίκη με 5-0.

Η Μπάγερν κατάφερε να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, κερδίζοντας με 5-0 την Μπεσίκτας. Βέβαια, σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Βίντα, που αποβλήθηκε μόλις από το 16’ για φάουλ στον Λεβαντόφσκι λίγο έξω από την περιοχή, με τους Βαυαρούς να κυριαρχούν, να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες μέχρι το τέλος.

Από το ξεκίνημα οι παίκτες του Χάινκες μπήκαν με διάθεση να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό, με τους Μίλερ (6’), Κομάν (9’) και Μίλερ (14’) και πλησιάζουν στο γκολ, πριν έρθει η αποβολή του Κροάτη, που ανάγκασε τους Τούρκους να παίξουν απλά άμυνα. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απειλήσουν μόνο με τους Λοβ και Κουαρέσμα, αλλά όλα ήταν θέμα μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ. Και αυτό ήρθε στο 43’ με τον Μίλερ από κοντά.

Όπως ήταν λογικό, οι Βαυαροί έπαιξαν στην επανάληψη με στόχο να τελειώσουν τα πάντα από το πρώτο παιχνίδι και μάλλον τα κατάφεραν. Στο 52’ ο Κομάν έκανε το 2-0, στο 66’ ο Μίλερ το 3-0, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λεβαντόφσκι, που συνεχίζει να σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο στο Μόναχο, κάνοντας το τελοκό 5-0 με τέρματα στο 79’ και στο 88’. Αυτή η νίκη ήταν 14η συνεχόμενη για την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση με την οποία ισοφάρισε την καλύτερη στην ιστορία της από το 1980.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ (83’ Τολισό), Μαρτίνεθ, Χάμες (44’ Ρόμπεν), Μίλερ, Κομάν (81’ Ριμπερί), Λεβαντόφσκι

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Βίντα, Ερκίν (69’ Γκοκάν), Μεδέλ (85’ Αρσλάν), Χάτσινσον, Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Βάγκνερ Λοβ (57’ Τόσιτς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα