Champions League με... παλιούς λογαριασμούς και φαβορί!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Champions League με... παλιούς λογαριασμούς και φαβορί!

bet365

Η Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League της σεζόν 2011-2012 θέλει να πληγώσει τους Άγγλους, ενώ η Μπάγερν έχει σκοπό να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Μπεσίκτας.

Μπάγερν Μ. – Μπεσίκτας με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η φάση των «16» του Champions League συνεχίζεται με τo Tσέλσι-Μπαρτσελόνα να «κλέβει την παράσταση» και φυσικά το ερώτημα που κυριαρχεί είναι το αν τελικά ο Μέσι θα σκοράρει κόντρα στον «κακό του δαίμονα». Ναι, ο ο Αργεντινός δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στην Τσέλσι.

Τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στα ημιτελικά της σεζόν 2011-2012 εκεί όπου οι «μπλε» πήραν την πρόκριση.

Τη σεζόν 2008-2009 η Μπάρτσα έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου αφήνοντας εκτός τον αγγλικό σύλλογο με δύο ισοπαλίες. Την σεζόν 2006-2007, ούτε τότε οι Καταλανοί είχαν νικήσει μιας και τα δύο μεταξύ τους ματς είχαν έρθει 1-0 στο Λονδίνο και 2-2 στο «Καμπ Νου».

Πριν 12 χρόνια (22/2/2006) η Μπαρτσελόνα έφυγε από την αγγλική πρωτεύουσα με τη νίκη (2-1) και στην έδρα της το ματς έληξε 1-1.

Όσον αφορά στο σημερινό ματς, ο Κόντε δεν υπολογίζει στους Μπάρκλεϊ, Νταβίντ Λουίζ και Μπακαγιόκο, ενώ ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σεμέδο και Βερμάελεν.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Μόουζες, Καντέ, Φάμπρεγκας, Αλόνσο, Αζάρ, Πέδρο, Μοράτα

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι, Άλμπα, Μπουσλέτς, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπεσίκτας, με τους Βαυαρούς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Η προηγούμενη φορά που οι δυο τουςβρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν η σεζόν 1997-1998όταν κι ο γερμανικός σύλλογος πήρε δυο νίκες.

Ο Χάινκες δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νόιερ, ενώ ο Γκιουνιές δε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Ουλράιχ, Αλάμπα, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Τιάγκο, Βιδάλ, Κομάν, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Μεδέλ, Γκιονούλ, Χάτσινσον, Οζιακούπ, Μπάμπελ, Ταλίσκα, Κυαρέσμα, Νεγρέδο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα