Αλέγκρι: «Μπορούμε νίκη στο Λονδίνο»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Μπορούμε νίκη στο Λονδίνο»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ικανοποιημένος από όσα έκανε η Γιουβέντους κόντρα στην Τότεναμ και περιμένει την πρόκριση στη ρεβάνς.

Σκόραρε ο Ρονάλντο ή ο Νεϊμάρ το πρώτο γκολ του αγώνα Ρεάλ Μ. – Παρί Σ.Ζ.; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μπιανκονέρι προηγήθηκαν με 2-0 από το 9ο λεπτό και έδειχναν διάθεση να καθαρίσουν από το πρώτο ματς την πρόκριση αλλά τελικά η κατάσταση ανατράπηκε. «Ξέραμε τις δυσκολίες που θα υπήρχαν, θα πάμε για τη νίκη στη ρεβάνς, όλα θα κριθούν σε ένα ματς πλέον. Στο πρώτο ημίχρονο σκοράραμε νωρίς, μετά έκανε μια επέμβαση ο Μπουφόν και στη συνέχεια είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για το τρίτο γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά δεν επιτρέψαμε τίποτα στην Τότεναμ», είπε αρχικά ο προπονητής της Γιούβε και πρόσθεσε...

«Πρέπει και μπορούμε να νικήσουμε στη ρεβάνς. Γυρίσαμε πολύ πίσω στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε δυσκολίες, μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές σου δίνει και σου παίρνει, η Τότεναμ είναι μια ομάδα τεχνική και με δύναμη, η οποία πάντως δεν έκανε σημαντικές ευκαιρίες. Εμείς είχαμε σημαντικές φάσεις αλλά τελικά δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος μας».

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Αλέγκρι λέγοντας πως «Ντιμπάλα και Ματουιντί θα παίξουν στη ρεβάνς, τώρα σκεφτόμαστε ξανά το πρωτάθλημα. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έκαναν οι παίκτες μου απόψε, θα παίξουμε για την πρόκριση στην έδρα της Τότεναμ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα