Αγγλοι, ο κακός δαίμονας της Γιουβέντους (vids)

Gazzetta team
Αγγλοι, ο κακός δαίμονας της Γιουβέντους (vids)

bet365

Η Τότεναμ πήρε 2-2 από την Γιουβέντους και ισχνό προβάδισμα πρόκρισης, θυμίζοντας την αρνητική παράδοση της Μεγάλης Κυρίας κόντρα σε Αγγλους.

Πόρτο – Λίβερπουλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό του Wembley, αυτό θα σημαίνει ότι η Γιούβε θα έχει αποκλειστεί για 6η σερί φορά από εκπρόσωπο της Αγγλίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ξεκίνημα έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999 όταν οι Ιταλοί μετά το 1-1 στο Old Trafford προηγήθηκαν 2-0 στο Τορίνο και έχασαν 2-3 και το 2005 μετά την ήττα με 2-1 στο Anfield, δεν κατάφεραν να λυγίσουν την Λίβερπουλ εντός και αποκλείστηκαν μετά το 0-0.

To 2006 η Γιουβέντους έπεσε πάνω στην Αρσεναλ που έφτασε μέχρι τον τελικό και αποχαιρέτισε τη διοργάνωση με ήττα 2-0 στο Λονδίνο και 0-0 στο Τορίνο. Σειρά είχε η Τσέλσι που νίκησε 1-0 την Γιούβε στο Stamford Bridge και στη ρεβάνς πήρε 2-2. Πιο πρόσφατος αποκλεισμός από εκπρόσωπο του Νησιού ήταν το 2010 από την Φούλαμ στο Europa League, όταν οι Τορινέζοι νίκησαν στο πρώτο ματς με 3-1 εντός και κατάφεραν να χάσουν με 4-1 αν και είχαν προηγηθεί στο Craven Cottage.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα