Τα 5 κορυφαία γκολ της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League! (pics & vids)

Gazzetta team
Τα 5 κορυφαία γκολ της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League! (pics & vids)

bet365

Το Champions League δεν θα μπορούσε να μας αποχαιρετήσει με καλύτερο τρόπο από γκολάρες, που θα μας μείνουν στο μυαλό μέχρι αυτό να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας!

Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι.

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και τώρα είναι η ώρα για ένα μεγάλο διάλειμμα, ώστε να προετοιμαστούμε για το… κυρίως πιάτο.

Μέχρι τότε βέβαια, θα έχουμε να θυμόμαστε όλες τις σπουδαίες στιγμές που είδαμε στην πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Aπ’ όλες αυτές, φυσικά οι καλύτερες είναι τα γκολ!

Σαν κι αυτά που είδαμε στην 6η και τελευταία αγωνιστική. Για ακόμη μια φορά υπήρχαν αυτά που η Nissan ξεχώρισε ως “best goals” αφήνοντας σε εμάς την επιλογή να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας.

Πάμε να δούμε λοιπόν (και να ψηφίσουμε) το κορυφαίο όλων:

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρμουντ: 3 – 2)

Αρχικά το γκολ είναι ιστορικό, καθώς με αυτό ο Κριστιάνο γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σκοράρει και στα 6 ματς των ομίλων! Επειδή όμως για τον Κριστιάνο μιλάμε, φρόντισε πέρα από ιστορικό να είναι και γκολάρα. Πλασέ που κάνει τον τερματοφύλακα της Ντόρμουντ να μην κουνηθεί καν! Τι να λέμε τώρα…

Χενγκ Μιν Σον (Tότεναμ – ΑΠΟΕΛ: 3-0)

Το τέλειο «ένα - δύο» με τον Γιορέντε και το ιδανικό τελείωμα από τον Χενγκ Μιν Σον. Στον ΑΠΟΕΛ μπορούσαν μόνο να κοιτούν… μαγεμένοι την συνεργασία του Ισπανού με τον Νοτιοκορεάτη, η οποία ολοκληρώθηκε με όπως της άξιζε. Με την μπάλα να «αναπαύεται» στα δίχτυα.

Μπερνάρντ (Σαχτάρ - Μάντσεστερ Σίτι: 2 -1)

Όταν το κοντρόλ του φεύγει λίγο, οι περισσότεροι πρέπει να σκεφτήκαμε πως η φάση μάλλον θα τελειώσει. Έλα όμως που ο Μπερνάρντ είχε άλλη άποψη. Οι αμυντικοί που τον φυλάνε από ένας γίνονται τρεις, αλλά αυτός μπαίνει σε… legend mode και με αδιανόητο πλασέ τους «τρελαίνει» όλους! Γκολ – ζωγραφιά.

Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Ολυμπιακός – Γιουβέντους: 0 – 2)

Η αλλαγή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο Φάληρο πρόλαβε να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στο ματς. Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ήρθε από τον πάγκο… ορεξάτος και φρόντισε να μας χαρίσει ένα εξαιρετικό γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Προτό να κάνει τα πάντα για να το βγάλει, αλλά αυτό να αποδεικνύεται αδύνατον.

Σάντιο Μανέ (Λίβερπουλ – Σπαρτάκ Μόσχας: 7 - 0)

Είναι αυτό που λέμε «Τον εκτέλεσε!». Ο Σάντιο Μανέ βρίσκεται ολομόναχος μέσα στην περιοχή της Σπαρτάκ Μόσχας κι εκεμταλλεύεται στο έπακρο την σέντρα του Τζέιμς Μίλνερ. Το βολ πλανέ του από τόσο κοντινή απόσταση είναι αδύνατον να βγει και το γκολ είναι αναπόφευκτο κι εντυπωσιακό!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα