Δώνης: «Να βλέπουμε πως μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι»

Gazzetta team
Δώνης: «Να βλέπουμε πως μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι»

bet365

Στις εμπειρίες από τέτοια ματς όπως με την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ μίλησε ο Γιώργος Δώνης με τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ παρά τον αποκλεισμό να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Μακάρι ανά τακτά διαστήματα να βρισκόμαστε τους ομίλους. Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτα λεπτά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Οι παίκτες της Τότεναμ ήθελαν να αποδείξουν πράγματα στον προπονητή. Περίμενα ότι θα ήταν τόσο ορμητική στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μετά τα 25 λεπτά αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, κρατήσαμε την μπάλα. Δεν ήμασταν απειλητικοί αλλά ήμασταν καλύτεροι. Μας στοίχισε το πρώτο 25λεπτο. Τα παιδιά προσπάθησαν. Οι εμπειρίες μετράνε. Είναι καλό να βγάζουμε συμπεράσματα για την ομάδα μας, να βλέπουμε πως μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τους τραυματίες: «Ο γιατρός του Βάτερμαν μας έδωσε τρεις με τέσσερις μήνες κι΄αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα τον έχουμε τέλη του Φλεβάρη. Είναι μεγάλο ρίσκο αν είναι καλά να μην τον δηλώσουμε. Εάν δούμε ότι δεν είναι καλά δεν θα δηλωθεί. Για τον Μιλάνοφ δεν έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Και η περίπτωση του Μιλάνοφ και η περίπτωση του Βινίσιους που θα πάει κι΄αυτός για χειρουργείο είναι κάτι που θα αξιολογηθεί από το ιατρικό επιτελείο και θα πάρουμε τις αποφάσεις για τις μεταγραφές»

Για τις μεταγραφές: «Δεν θεωρώ ότι οι μεταγραφές αλλάζουν δραματικά την ομάδα. Θεωρώ ότι το ρόστερ πρέπει να βελτιώνεται. Υπάρχει ένας προγραμματισμός, ο Γενάρης είναι δύσκολος. Σε συνεννόηση με την διοίκηση ψάχνουμε τους παίκτες που θα κάνουν την ομάδα καλύτερη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα