Πόρτο - Μονακό 5-2

Πόρτο - Μονακό 5-2

Gazzetta team
Πόρτο - Μονακό 5-2

bet365

Η Πόρτο έκανε κομμάτια την Μονακό στο Dragao με 5-2 και πέρασε στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης αφήνοντας από κάτω την Λειψία. Δύο γκολ ο Αμπουμπακάρ.

Ακόμα και με ίδιο αποτέλεσμα με την Λειψία, η Πόρτο ήταν εκείνη που περνούσε στην επόμενη φάση του Champions League, όμως η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν περίμενε τους Γερμανούς. Οι Δράκοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην παραπαίουσα, Μονακό, την οποία συνέτριψαν με 5-2 και χαλαρά και εύκολα περιμένουν την κλήρωση της Δευτέρας (11/12) για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα νοκ-άουτ.

Ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ για την Πόρτο στο 9' και το 33' και ο Μπραχίμι από δική του ασίστ έκανε το 3-0 στο 45' δίνοντας χαρακτήρα party από νωρίς στον αγώνα στον οποίο στο 38' οι Φελίπε (Πόρτο) και Γκεζάλ (Μονακό) αποβλήθηκαν. Στην επανάληψη η Μονακό, που πέρυσι εντυπωσίασε στην διοργάνωση αλλά τώρα χαιρέτισε νωρίς, μείωσε σε 3-1 στο 61' με πέναλτι του Γκλικ αλλά στο 65' ο Αλεξ Τέλες επανέφερε τη διαφορά στα τρία γκολ για τους Δράκους (4-1). Στο 78' ο [πρώην παίκτης της Πόρτο] Ραδαμέλ Φαλκάο σκόραρε για το 4-2 και καταχειροκροτήθηκε και στο 88' ο Σοάρες διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Ζοσέ Σα, Μαρκάνο, Τέλες, Φελίπε, Ρικάρντο Περέιρα, Αντρέ Αντρέ (42' Ρέγιες), Ερέρα, Ντανίλο Περέιρα, Οταβίνιο, Μπραΐμι, Αμπουμπακάρ (75' Τικίνιο), Μαρεγκά (67' Κορόνα).

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μπενάλιο, Γκλικ, Κονγκολό, Τουρέ, Ζέμερσον, Ν' Ντοράμ, Μεϊτέ (66' Μουτίνιο), Ρόνι Λόπες, Γκεζάλ, Καρίγιο (66' Φαλκάο), Ντιακαμπί (72' Κεϊτά Μπαλντέ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα