Οι Πρωταθλητές είχαν ζόρια στο Champions League

Κώστας Ζάλιαρης
Οι Πρωταθλητές είχαν ζόρια στο Champions League

bet365

Μπορεί να είναι η διοργάνωση των Πρωταθλητών, όμως η συντριπτική πλειοψηφία τους απέτυχε να εμφανιστεί με ρόλο αρχηγού στους ομίλους του φετινού τουρνουά...

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Εξαιρώντας τη Μπεσίκτας στο 7ο γκρουπ, όλες οι υπόλοιπες Πρωταθλήτριες της σεζόν 2016-2017, απέτυχαν να καταλάβουν την κορυφή!

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, προτού περάσουμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια των «16» που θα συνεχίσουν την πορεία τους, έξι Πρωταθλήτριες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έμειναν μακριά από την 1η θέση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε 2η, πίσω από την Τότεναμ, η Τσέλσι με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης είδε τη Ρόμα να την προσπερά στο ρετιρέ, η Γιουβέντους πρόλαβε και προκρίθηκε πίσω από τους «μπλαουγκράνα» και η Μπάγερν Μονάχου το έψαξε, αλλά λόγω της διαφοράς τερμάτων πέρασε ως 2η μετά την Παρί.

Η Μονακό αποκλείστηκε με μόλις δύο βαθμούς έπειτα από πέντε παιχνίδια (αντιμετωπίζει σήμερα την Πόρτο), ενώ η Μπενφίκα έμεινε δίχως βαθμό στον 1ο όμιλο με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Φυσικά και ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, αποχαιρέτησε τον φετινό θεσμό με μόλις έναν βαθμό που εξασφάλισε από το εντός έδρας ματς με τη Μπαρτσελόνα. Αδύνατο είναι και για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να βρεθεί στην κορυφή λόγω και του 5x5 που έχει κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, στον 6ο όμιλο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα