Μπεν στο gazzetta.gr: «Ήμασταν και άτυχοι, φυσικά θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μπεν στο gazzetta.gr: «Ήμασταν και άτυχοι, φυσικά θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μοχάμεντ Μπεν, μετά το ματς με τη Γιουβέντους, μίλησε στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» για την φετινή εμπειρία του Ολυμπιακού, τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα που θα έχει και φέτος ερυθρόλευκο χρώμα και το δικό του μέλλον.

Λίβερπουλ - Σπαρτάκ Μόσχας με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και δη στο Champions League ξεκίνησε με τα δύο του γκολ στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν (3-1) και σταμάτησε με την κεφαλιά του στο δοκάρι κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Μοχάμεντ Μπεν σχολίασε στο gazzetta.gr, από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», την φετινή παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδας στη διοργάνωση των αστεριών, στην ατυχία που υπήρξε, αλλά και στον κύριο στόχο, το πρωτάθλημα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο δικό του μέλλον και στα όσα ακούγονται.

«Σήμερα ήμασταν ξανά άτυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ξέρετε, προσπαθήσαμε να νικήσουμε αυτό το ματς αλλά όπως εξελίχθηκε ήταν καλύτεροι όταν τους δόθηκαν οι ευκαιρίες τις οποίες και εκμεταλλεύτηκαν», σχολίασε αρχικά για το ματς κόντρα στη «βέκια σινιόρα».

Ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο απ' αυτόν τον έναν βαθμό;

«Ναι φυσικά, γιατί παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά και σε κάποια άλλα ματς. Όπως είπα όμως ήμασταν άτυχοι σε μερικά απ' αυτά. Το πρώτο ματς έκρινε τα πάντα, επειδή αν νικούσαμε θα ήταν όλα αλλιώς».

Τι κρατάτε από την φετινή δοκιμασία στο Champions League;

«Ήταν έναν δύσκολος όμιλος, κρατάμε την εμπειρία, όσα κάναμε και όσα όχι για να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν στην καλύτερη διοργάνωση του κόσμου».

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα;

«Φυσικά, είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Super League. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς, ενωμένοι και αν σε μερικά ματς είμαστε στην κορυφή θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος».

Οσον αφορά στις φήμες για το μέλλον του, ο ίδιος σκέφτεται μόνο το πώς θα έχει πιο ενεργό ρόλο με την ερυθρόλευκη φανέλα:

«Ελπίζω να παίζω σε περισσότερα ματς, να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα