Δώνης: «Σημαντικό που διεκδικούμε πρόκριση στο Europa»

Gazzetta team
Δώνης: «Σημαντικό που διεκδικούμε πρόκριση στο Europa»

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται σήμερα Τετάρτη από την Τότεναμ διεκδικώντας την έξοδο στο Europa League και ο Γιώργος Δώνης τόνισε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σαχτάρ Ντ. – Μάντσεστερ Σίτι με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Είναι λάθος να συγκρίνουμε αγώνες Πρέμιερ Λιγκ και αγώνες πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό που είμαστε στην τελευταία αγωνιστική και διεκδικούμε την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ωραίο το συναίσθημα που θα παίξουμε στο Wembley. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και με τύχη ίσως κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για τον ίδιο που θα βρεθεί στο γήπεδο αυτό: «Δεν νιώθω έξτρα κίνητρο που θα καθίσω στον πάγκο του Wembley. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και να το απολαύσω. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Δεν ξέρω αν θα είναι το τέλειο παιχνίδι. Με τέτοιες ομάδες, η ποιότητα τους μπορεί να γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος τους».

Για το ρόστερ της Τότεναμ και την πιθανότητα να μην παίξει ο Κέιν: «Έχω δει το ρόστερ της Τότεναμ. Αν κάνει κάποιες αλλαγές αυτό δεν επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας της. Αν είναι ο Κέιν στον πάγκο σίγουρα είναι διαφορετικό, είναι ένας παίκτης που μπορεί εύκολα να κάνει γκολ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα παίξουν με τέσσερις πίσω όπως τελευταίως ή με τρεις όπως ξεκίνησαν την σεζόν».

Για τον κόσμο που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ δίπλα του: «Είναι σημαντικό που θα έχουμε τόσο κόσμο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτά τα παιχνίδια δίνουν τέτοια δυνατότητα. Θα μας δώσουν έξτρα δύναμη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα