Λεμονής: «Να αξιολογήσουμε την Ευρώπη, έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής: «Να αξιολογήσουμε την Ευρώπη, έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής τοποθετήθηκε για την ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού, απέφυγε να πει κάτι για επόμενες αποχωρήσεις και μίλησε και για το πρωτάθλημα.

Κάθε μέρα και νέα μία νέα έκπληξη* σε περιμένει στο Ημερολόγιο Προσφορών* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Λεμονής επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το εάν ήταν καλό ματς του Ολυμπιακού: Πρέπει να το δω ξανά το ματς. Θεωρώ όμως ότι πήγαμε αρκετά καλά σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε τη νίκη για να περάσει. Ήταν αρκετά καλό το παιχνίδι.

Το κατά πόσον δεν άξιζε μία τέτοια ήττα: Ναι μπορούσε να είναι διαφορετικό το σκορ. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν μας άξιζε αυτό το 0-2. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών.

Τις επόμενες αποχωρήσεις παικτών: Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Τελειώνοντας το ματς η πρώτη μας έννοια ήταν να δούμε εάν ήταν όλοι εντάξει. Γιατί δεν σας κρύβω ότι και με τον Βάντις το πλάνο ήταν να παίξει ένα ημίχρονο. Οπότε τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον Παναιτωλικό.

Το πως είδε την Γιουβέντους: Έβλεπα το ματς με τη Νάπολι και όλοι ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Η Γιουβέντους πήγε στο Σαν Πάολο και πήρε τη νίκη. Αυτή είναι. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι μες στις 5-6 που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα τελικά. Δουλεύει τόσα χρόνια με τον ίδιο τεχνικό και σχεδόν με τους ίδιους παίκτες.

Την αξιολόγηση της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού: Νομίζω ότι θα είναι λάθος εάν δεν κρατήσουμε θετικά και αρνητικά από φέτος. Τελειώνοντας θα αξιολογήσουμε τα ματς αυτά και θα μας βοηθήσει πολύ στον σχεδιασμό πολλών πραγμάτων για τη νέα χρονιά.

Το εάν θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα: Στο ποδόσφαιρο όπως γνωρίζουμε όλα είναι εφικτά. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα αλλά στο Τορίνο είχαμε ευκαιρία για κάτι πιο καλό. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, Για το πρωτάθλημα είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη. Εμείς ρίχνουμε πλέον όλο το βάρος εκεί. Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάτι που δεν έχουν οι άλλοι. Την ψυχή και την καρδιά του πρωταθλητή.

- Στο τέλος ο κ. Λεμονής εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του Κώστα Μότση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα